Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magnatul imobiliar american Donald Trump, care a promis să facă dezvăluiri scandaloase despre Barack Obama, şi-a reluat, într-o înregistrare video de cinci minute, obsesiile cu privire la naţionalitatea preşedintelui în exerciţiu, informează AFP.

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook şi pe contul de Twitter, miliardarul promite să plătească cinci milioane de dolari unei organizaţii umanitare alese de Barack Obama dacă acesta acceptă să-şi publice până la 31 octombrie diplomele universitare şi formularul prin care cerut eliberarea paşaportului.

"Dacă va publica aceste documente, va pune capăt întrebărilor şi furiei a numeroşi americani", a explicat el.

Trump pune la îndoială periodic faptul că Obama s-a născut în Statele Unite, condiţie fără de care nimeni nu poate deveni preşedinte, conforma Constituţiei americane. În mai 2011, Casa Albă a încercat să pună capăt controversei publicând actul de naştere complet al preşedintelui, născut în Hawaii.

Miliardarul, amator de puneri în scenă teatrale şi declaraţii scandaloase, a promis cu câteva zile în urmă un anunţ "foarte, foarte mare", miercuri, la ora 16.00 GMT (19.00 ora României).

Publicarea acestei înregistrări video a provocat o reală avalanşă de mesaje pe Twitter care îl iau în derâdere pe "The Donald".

Echipa de campanie a lui Barack Obama abia dacă a reacţionat la această înregistrare, preferând să trimită eventualele întrebări către echipa republicanului Mitt Romney. "Dat fiind că Trump este unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai săi, aceste întrebări ar trebui adresate echipei lui Romney", a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Barack Obama, Jen Psaki.


Comentarii

Lucretu MA si asa nu aveti ce alege decatintre 2 din care 1 il stiti asa ca alegeti schimbarea alege Mittu!

25 octombrie 2012 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.