Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a recăsătorit, aşteaptă un copil, dar şi o emisiune nouă, la Antena 1. Gabi Firea este o luptătoare, refuzând cu obstinaţie statutul de victimă a destinului.

Schimbările din viaţa ei se succed cu viteză „supersonică", iar cuvântul dintre ghilimele îi aparţine. La începutul lui 2010, Gabi Firea a rămas văduvă. Nouă luni mai târziu, mergea la Starea Civilă la braţul alesului inimii ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari. Chiar dacă este mama unui băiat aflat la vârsta adolescenţei, şi-a dorit un copil cu actualul soţ şi a recurs la un tratament de stimulare ovariană. Însărcinată în trei luni şi jumătate, prezentatoarea de la „Ştirea Zilei" (Antena 3) aşteaptă o nouă provocare profesională: emisiunea „Gabi Firea Show", la începutul anului viitor, la Antena 1.

„Adevărul": O sarcină planificată şi „grăbită" prin stimulare ovariană este de neînţeles pentru unii, în România, la vârsta ta. Te-ai lovit de prejudecata: „Dar ce te-a apucat să faci copil la 40 de ani"?

Gabriela Vrânceanu Firea: Nuuuu, chiar deloc! Am prietene care au născut la 43 de ani. Eu, dacă mă ajută Bunul Dumnezeu, în iulie, când împlinesc 40 de ani, am făcut deja şi botezul copilaşului. Şi, după cum ştii, pentru că femeile aleg să aibă întâi o carieră şi o situaţie materială stabilă, îşi rezervă timp pentru a deveni mame după 35 de ani. E fenomen internaţional deja.

Tudor este adolescent: cum a primit vestea că va avea un frăţior (o surioară)?

Foarte bine dacă va fi frăţior... cu suspiciune dacă va fi fetiţă. Spune că este foarte periculos azi să fii fată! O fi ştiind el ceva, nu? Şi mai are o condiţie : să fie şi el de acord cu numele ales.
Integral pe AdevărulComentarii

mama la 40 de ani Bravo Ce daca ai 40 de ani? E de invidiat ca ai avut curaj. Femeile au alte prioritati in ziua de azi si intradevar marea parte au copii dupa 35 de ani. Un copil la 40 de ani nu e tarziu. Devine din ce in ce mai normal. Felicitari

16 noiembrie 2011 12:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.