Oana R, eleva care şi-a acuzat profesorul de educaţie fizică de viol, a revenit astăzi la şcoală.

Conform colegilor ei, ea ar fi pozat azi în victimă. Mai mult, acesta ar fi luat in 2 ore mai mult de 6 pastile dintr-un flacon cu pastile antistres.
"Desi in primele patru zile dupa presupul viol, eleva "victima" era normala, incantata de timpul petrecut la Predeal si propunea alte excursii alaturi de domnul profesor Visan, acum la doua saptamani dupa eveniment isi face aparitia la scoala devastata si traumatizata! In doua ore a luat sase pastile dintr-un flaconas pe care il poarta la ea! Oare ce pastile sunt acelea? Pastile Orbit? Altfel pana acum ar fi trebuit sa intre in coma medicamentoasa! In mod sigur confunda liceul JM cu scoala de actorie! Domnisoara Oana, tu faci pe mironosita, in cateva saptamani vei uita de acest eveniment insa domnului profesor i-ai distrus viata!!!Alaturi de VDO!!!", au scris elevii pe pagina de susţinere a profesorului creată pe Facebook.

Integral pe CancanComentarii

anne1970_ar Oana? o femeie ieftina, lipsa unei personalitati,a facut-o sa joace o mascarada ieftina... o nima-n drum... Toata viata va fi o femeie fara personalitate, nu e buna de tinut la casa omului.....

15 noiembrie 2011 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.