Noi detalii despre scandalul sexual de la liceul "Jean Monnet" din Capitala ies la iveala. Coplesiti de valul de atentie mediatica abatut asupra lor, profesorii au convocat ieri, 14 noiembrie, un consiliu profesoral care s-a lasat cu aspre santiuni discipinare pentru mai mulţi elevi ai liceului "Jean Monnet".

Prima intrata în colimatorul profesorilor a fost Madalina Pamfile, eleva care a pozat în revista Playboy si despre care s-a scris ca este iubita lui Radu Mazare. Ea ar putea fi sancţionată cu nota 5 la purtare pentru aparitia ei ?n revista pentru barbati desi conform surselor noastre din interiorul liceului, nu exista litera în Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar sau in cel de ordine interioara care sa prevada pedepsirea unui elev major pentru astfel de activitati considerate extrascolare.


Urmatoarea pe "lista neagra" a profesorilor a fost Oana R., eleva care si-a acuzat profesorul de educatie fizica ca ar fi violat-o in timpul unei excursii cu clasa la Predeal. Pentru ea, profesorii au propus o "sentinta" si mai aspra - pentru ca a consumat in mod repetat si abuziv bauturi alcoolice in timpul excursiei de la munte ea ar putea primi nota 4 la purtare. In plus, daca se va dovedi ca Oana a mintit in legatura cu violul, ea risca exmatricularea. Decizia nu este insa una definitiva, urmand ca profesorii sa rediscute aceasta sanctiune dupa terminarea anchetei penale aflata in desfasurare, ne-au informat surse de incredere din cadrul liceului.

Tot din cauza faptului ca au consumat alcool in excursia de la Predeal si fiindca si-au facut de cap prin cluburi, si ceilalti 30 de elevi de la Jean Monnet ar putea avea un punct sau doua scazute la purtare. Situatia i-a revoltat pe elevi, care sustin ca sanctiunile sunt aberante. "Nu au dovezi sa ne scada mediile! Nu voi accepta!", s-a plans o eleva.

Integral pe CancanComentarii

SABIN Ce titlu de articol.Acolo trebuie sa intervina Funeriu cu buldozerul.Acea cloaca trebuie destramata.

15 noiembrie 2011 20:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.