În cursul nopţii trecute a nins fulguit la Borşa, Ocna Şugatag şi Budeşti. Pe DN 18, în Pasul Prislop este depus pe carosabil (pe tronsonul între km 154-180) un strat de zăpadă care măsoară între 0-1 cm.

S-a intevenit în zona localității Petrova de către angajații societății care reabilitează acest tronson de drum cu utilaje şi au împrăştiat 12 tone de material antiderapant. Carosabilul în această zonă este umed. Angajaţii secţiei de drumuri naţionale Baia Mare au răspândit cinci tone de material antiderapant pe DN 17C la Vişeu de Sus. Şi aici sunt trosnoane de drum umed.

Carosabilul DN1 C şi E 58 şi DN 18 B este uscat, iar carosabilul DN 18 Baia Mare -Pasul Gutâi este umed între km 27-38. La Sighetu Marmaţiei carosabilul DN 18 şi DN 19 este uscat. Ninsoare slabă a fost semnalată în localităţile Ocna Şugatag şi Budeşti. Vremea rece şi temperatura care a înregistrat valoarea de -6 grade Celsius la Cavnic şi -3 grade Celsius la Ocna Şugatag au favorizat formarea poleiului pe DJ 184 şi DJ 109F. Societatea care asigură şi întreţine viabilitatea pe perioada de iarnă a drumului judeţean Baia Sprie-Bârsana a intervenit şi împrăştiat şase tone de material antiderapant pe sectoarele de carosabil unde a fost existat polei. La această oră sunt tronsoane umede pe cele două drumuri judeţene. Temperaturi înregistrate în cursul nopţii: -3 grade Celsius în Borşa şi Vişeu de Sus , 0 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei, Baia Mare, Baia Sprie şi în Pasul Gutâi, -4 grade Celsius la Petrova şi Copalnic.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.