Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O elevă de 18 ani de la Grupul Şcolar "Dimitrie Filişanu" din Filiaşi a încercat, joi, să se sinucidă în toaleta şcolii, unde a fost găsită de o colegă care i-a alertat pe profesori, iar aceştia au chemat ambulanţa, informează Agerpres.

Eleva, care trebuia să intre la ore, a fost găsită de colega sa în stare de inconştienţă, iar medicii ajunşi la faţa locului susţin că fata se află în afara oricărui pericol şi au transportat-o la Spitalul Judeţean din Craiova.

''Pacienta a fost adusă în stare stabilă, conştientă, avea o uşoară marcă în jurul gâtului, cel mai probabil de la un cordon cu care a încercat să se sinucidă. A fost consultată de medicul de la Reanimare, i s-a pus un guler cervical ca să fim siguri că nu are nimic la coloană şi a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru investigaţii amănunţite'', a declarat Mariana Georgescu, director medical al Spitalului din Filiaşi.

Colega care a găsit-o pe fată căzută în toaletă fusese trimisă să o caute de către profesoara cu care aveau ore, iar cadrele didactice de la Grupul Şcolar din Filiaşi susţin că fata ar fi avut neînţelegeri acasă cu mama sa. Fata se află la a doua tentativă de suicid.


Comentarii

anne1970_ar NU cred, scoliile mai au toaleta?

18 octombrie 2012 22:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.