Actorii George Mihăiţă şi Costel Constantin vor primi stele pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, într-un eveniment organizat sâmbătă, de la ora 12.00, în Piaţa Timpului. În prezenţa a numeroase personalităţi din lumea teatrului şi filmului românesc, actorii George Mihăiţă şi Costel Constantin vor primi câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală, în semn de recunoaştere şi preţuire pentru o viaţă dăruită teatrului românesc.

Evenimentul este organizat de Teatrul Metropolis din Capitală, Primăria Municipiului Bucureşti şi centrul comercial Cocor.

"Teatrul este ca o tablă de şah pe care fiecare actor se mişcă gândit, socotit, calculat. Pe această tablă de şah, actorii: George Mihăiţă şi Costel Constantin şi-au caligrafiat la superlativ drumul prin teatru, prin rolurile interpretate, de tragedie, dramă şi comedie, vorbind prin personajele întruchipate, prin tot ceea ce au făcut în cariera lor. Nu i-am văzut în «spectacole de serviciu», în sensul că, au avut talent şi noroc, încă de la debut au venit rolurile spre dânşii, nu le-au căutat, înscriindu-se prin interpretarea lor în generaţia de maeştri ai scenei naţionale. Este o onoare pentru mine, în calitate de director, de actor şi coleg, să le acordăm câte o stea pe Aleea Celebrităţilor în semn de aleasă preţuire", declară George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.