Fostul ministru Elena Udrea şi-a anunţat, duminică, la Roman, într-o conferinţă de presă, candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie, precizând că nu este întâmplător faptul că anunţul coincide cu Sărbătoarea Sfintei Parascheva, foarte importantă în Moldova.

Elena Udrea a spus, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu primarul oraşului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, şi cu primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că a decis să candideze la Roman pentru a-i reprezenta pe romaşcani, oameni "calzi şi primitori", pe care îi simte foarte aproape.

Liderul PDL a spus că romaşcanii sunt oameni "care au răbdare să te cunoască şi să te asculte" şi care "nu te judecă după vorbe, ci după fapte". "Îmi este mult mai aproape spiritul Romanului decât agitaţia Bucureştiului de astăzi", a spus fostul ministru.

Udrea a spus că a participat, sâmbătă seară, la slujba dedicată Sfintei Parascheva la Arhiepiscopie, menţionând că a fost miruită de Arhiepiscopul Romanului, Ioachim Băcăoanul.

"Iau toate aceste lucruri ca pe un semn. Nu este întâmplătoare alegerea pe care am făcut-o, de a veni la Roman", a spus Udrea.

Ea a spus că doreşte să redea oraşului Roman "strălucirea de altădată", astfel încât municipiul să devină "un centru religios, cultural, comercial".

Întrebat, în conferinţa de presă, dacă este invidios pe primarul oraşului Roman pentru faptul că Elena Udrea a ales să candideze la Parlament în acest oraş, primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a răpsuns că este invidios pe Laurenţiu Dan Leoreanu.


Comentarii

ion leana UDREA CANDIDATA LA romaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

15 octombrie 2012 14:19

cucu Mai avea putin si fugea peste granita, in Republica Moldova! E bine ca o tin cracii!

15 octombrie 2012 9:51

anne1970_ar Sa vedem inteligenta amaratilor din Roman...o "miruiesc" sau nu... unde a fost si unde a ajuns, se roaga sa ajunga parlamentara, altfel, e bai mare...

14 octombrie 2012 22:17

Sorel Da antimoralista Cacavei nu a vazut ca ne-a distrus si neamu si banu?A naibi Cacavei cah...

14 octombrie 2012 16:33

Sorel Da cum... ea s-a si nascut acolo pe plaiuri Moldave si ca sa mai stranga de o poseta ca ea nu fumeaza nu bea, sa faca avere, nu mananca fume nu se d acu creme de fata da se prostitueaza politic si nu numai ,e in stare sa faca din Roman a doua frunza romaneasca Romanu o sa para atat la CNN cat si la iEurosport sub sigla Land of Moldavia dragi Romaneni romani o sa va faca telescaun din casa la munca o sa va faca nuti ce vreti o sa va faca chiar si-o lacenzuraba gratis numai sa votati amanta ciclopului cel mincinos escroc abuziv antidemocratic reprezentativ! votati nuta!

14 octombrie 2012 16:28

Omul vesel Suculent: "nu este întâmplător faptul că anunţul coincide cu Sărbătoarea Sfintei Parascheva, foarte importantă în Moldova". Apoi citesc ca "a decis să candideze la Roman pentru a-i reprezenta pe romaşcani, oameni , pe care îi simte foarte aproape". Lumea lesina de ras, pe-aici. Cocoana, te bagi in treburi primejdioase. Nu te-or oparit, inca ?! E vreme...Apoi citesc ca: "a fost miruită de Arhiepiscopul Romanului, Ioachim Băcăoanul" - a primit investitura divina, ca regii, in Evul Mediu ?! Sa redea "stralucirea de altadata" ?! Iooooi. Am ceva banuieli, ca madam n-arechiar toate tziglele pe acoperis. Mesia ...de la Roman.Dupa cum ai inceput-o, m-ar mira sa-i convingi pe aia. O chivutza, cu trecut tulbure, o Leana. Dar daca aia te voteaza, inseamna ca-s boi de-a binelea. S-avem pardon...

14 octombrie 2012 16:25

ion roman Sa mearga la ea la Buzau !!!!!!!!! Nesimtita asta vrea sa ne reprezinte? Unde ? Poate la Cotroceni ca de altceva nu este buna decat de dama de companie. Auzi FA TZATZO mars la tine in Buzau sau la Bucuresti nu ne spurca oraselul nostru frumos. PDL-eilor ati ajuns de rasul lumii va schimbati culoarea, apoi sectiile de votare, ati fi in stare sa ne pacaliti sa va schimbati si numele. HOTILOR !!!!!!!!! nu va mai dorim !!!!!!!!!!

14 octombrie 2012 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.