Patinoarul Olimpic din Brasov a fost weekendul ce a trecut gazda primului Turneu Internaţional de Curling organizat în România. La competiţie au participat echipe din România, Polonia, Ungaria, Serbia, Danemarca, Croaţia şi Slovenia. Echipa Ungariei s-a impus în finală cu scorul de 9-4, în faţa echipei din Danemarca. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Croaţia .Publicul a avut ocazia să înveţe acest sport de la cei mai buni, astfel ca aproximativ 200 de braşoveni au participat gratuit la sesiunea de iniţiere în curling.
“A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. Până şi ca performaţă sportivă am stat bine. Acum trebuie să ne pregătim şi să mergem la Campionatul European din Danemarca. Sperăm ca în cel mai scurt timp să promovăm în a doua grupă valorică”, a spus preşedintele Federaţiei Romane de Curling, Allen Coliban.
Prima competiţie oficială pentru reprezentativa României de Curling va avea loc peste trei săptămâni în Danemarca, unde tânăra naţională va evolua în cea de a treia grupă valorică.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.