Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, astăzi, că actualul Guvern este cel mai slab Cabinet de la căderea comunismului, fiind condus de un om care a făcut furt intelectual.

"Guvernul Ponta este cel mai slab de după căderea comunismului", a spus Blaga, într-o conferinţă susţinută alături de Mihai Răzvan Ungureanu, în care prezintă un "bilanţ" al guvernării Ponta.

Potrivit lui Blaga, Guvernul Ponta este primul cabinet care promite să guverneze în viitor, după 9 decembrie, şi nu în prezent.

Liderul PDL a mai spus că Guvernul actual fuge de promisiunile făcute românilor.

Blaga a mai spus că Guvernul este condus de un om despre care a fost dovedit faptul că a făcut furt intelectual.

Integral pe AdevărulComentarii

cqtdwwrtydg HhYvQs cvlxlvaishyj, [url=http://slgefhjfuorm.com/]slgefhjfuorm[/url], [link=http://gmsdztyuutpm.com/]gmsdztyuutpm[/link], http://yfqigyqkyqch.com/

25 octombrie 2012 19:25

socialistu lefter In ochii romanilor, Ponta a facut o singura greseala: in loc sa fure si el, ca tot romanul, un ou, un bou, a galeata de benzina, un copac... a furat "intelectual". Pfui! Dar, daca mai sta mult in fruntea Guvernului, va invata si el sa fie ca tot neamul! Hai, fratilor, nu-l lasati! Va asigur, poate mai mult. Si promite si mai mult...

11 octombrie 2012 8:14

vyly guvernul pdl cel mai hot si corupt,format din corve si corvari

10 octombrie 2012 18:32

ceascalau Bai BOVANE de la vama...comunismu n-a disparut.Te-ai uitat dracului in oglinda sa-l vezi(sau sa te vezi?)?

10 octombrie 2012 18:24

ascalon cel mai prost guvern a fost cel condus de Boc!

10 octombrie 2012 17:40

Gealatu Ai dreptate mai jegosule! Ati condus voi, leprele pdliste mai bine. Ce masuri de crestere economica au luat cele n guverne boc? Ati indatorat tara fara sa stiti macar pe ce s-au dus banii imprumutati, iar tara ati adus-o la dezastru. Ar trebui sa va fie rusine in frunte cu basescu al vostru numit recent guvernator al UE. O SA PLATITI VOI TOTI CAT DE CURAND!

10 octombrie 2012 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.