Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi-a tăiat singur "craca de sub picioare", prin faptul că a avut nişte ieşiri publice care au fost dincolo de relaţia firească cu partidul."Ştiţi care e problema? Nenorocirea e că Geoană singur şi-a tăiat craca de sub picioare, ieşirile lui publice sunt dincolo de relaţia firească cu partidul din care face parte. Ieşirile lui la rampă, ieri conferinţă de presă, ştia că va fi Comisia, l-a contestat pe preşedintele Comisiei, a cerut revocarea lui, adică toate aceste jocuri sunt nefireşti. (...)

Integral pe AgerpresComentarii

Lia mda/Nenorocirea e că nu pleci odata....la pensie.(politica).! Nenorocirea e ca inca esti "maestrul" de intrigi si sforarii. Nenorocirea e ca toata viatza ai facut asta,chiar si cu Ceusescu.Nenorocirea e ca ne-ai vandut mogulilor externi,protejandu-ti pielea..!

3 decembrie 2011 10:47

nelu Nu moșulică nenorocirea e că va-ți transformat în bandă de hoți ,vați urcat în spatele poporului ca niște grofi inculți .Nenorocirea e că aveți niște HIPOPOTANI prin consilile județene ce din interese mărunte sugrumă acest popor ,Nenorocirea e că ați pus în fruntea opoziției un copil prost .Nenorocirea e că nu mai aveți demnitate alindu-vă cu dreapta .Nenorocirea e că nu schimbați legea sponsorizării partidelor ,.Nenorocirea e că primiți bani de la infractori în campanie electorală și acum au ajuns infractorii să ne frece la ridiche din cauza prostiei voastre .

15 noiembrie 2011 14:44

ghe NENOROCIREA care a dat PESTE ROMANIA este ca a existat UN NENOROCIT pe nume ioan iliescu FARA EL ROMANIA NU SE AFLA PE MARGINEA PRAPASTIEI ,toata viata lui a provacat intrigi,JALE UN NIMENI!!!NU A REALIZAT ABSOLUT NIMIC in VIATA TOT ceea A ATINS A DISTRUS ACEST individ!!!!!

14 noiembrie 2011 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.