Atacantul echipei Dinamo Marius Niculae a fost convocat pentru meciul amical al naţionalei României cu Grecia, el plecând luni dimineaţă spre Altach, Austria, unde "tricolorii" dispută partida cu selecţionata elenă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Marian Pleaşcă au părăsit, sâmbătă, cantonamentul echipei naţionale şi nu vor evolua în meciul amical cu Grecia.

Daniel Niculae a fost învoit de selecţionerul Victor Piţurcă pentru a participa la botezul fetiţei sale, în timp ce Pleaşcă, accidentat la genunchiul stâng la debutul său ca tricolor, va fi supus unor investigaţii medicale în România, pentru a se putea stabili cu exactitate natura accidentării.


România întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, naţionala Greciei, într-un meci amical, la Altach, Austria.

Echipa naţională a României a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susţinut, vineri, la Liege, în compania selecţionatei Belgiei, golul reprezentativei "tricolore" fiind marcat de Daniel Niculae.

Integral pe Sport365Comentarii

VASILE rusine lui piturca. acest individ face jocul mafiotilor de bacali. este salutara chemarea la lot a lui marius niculae dar in locul lui trebuia refuzata pe simplul motiv al lui piturca- sunt batrin si nu vin-. desi nu sunt fan marius niculae asa ar fi trebuit facut. acest individ piturca, a mai facut jocurile incultilor de becali si gica popescu prin selectia lui neica nimeni sa le creasca valoare. rusine

14 noiembrie 2011 18:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.