Un oficial italian a fost arestat sub acuzaţia că l-ar fi torturat pe un imigrant român, legându-l la gât cu un lanţ şi ridicându-l cu o macara, pentru ca acesta să recunoască furtul unui utilaj agricol, informează pagina online a agenţiei Adnkronos, citată de Mediafax.

Autorităţile italiene au dispus arestarea a două persoane suspectate că au torturat un cetăţean român pentru a-l face să predea un utilaj agricol furat. Unul dintre suspecţi este raportorul regiunii Basilicata (sud) privind Imigranţia şi Activităţile agricole, Antonio Paradiso, în vârstă de 52 de ani. Al doilea suspect nu deţine nicio funcţie oficială, are 43 de ani, şi este acuzat de complicitate.

Cei doi italieni sunt acuzaţi de extorsiune în formă agravată, vătămare corporală şi proferare de ameninţări.

În luna august, cei doi l-au sechestrat pe un imigrant român şi l-au torturat pentru a recunoaşte furtul unui utilaj agricol. Românul a fost agresat de cei doi şi a fost transportat la o cabană dintr-o zonă izolată, unde a fost legat de gât cu un lanţ ataşat la o macara. Imigrantul suspectat de furt a fost ridicat cu macaraua de cei doi astfel încât atingea pământul doar cu vârfurile degetelor de la picioare, riscând să se sufoce.

Integral pe România LiberăComentarii

ajlapnasc esBEBJ jubphhfxmdcn, [url=http://saiwyykdjbha.com/]saiwyykdjbha[/url], [link=http://djfioyyqvngb.com/]djfioyyqvngb[/link], http://efvutvmwaptr.com/

15 octombrie 2012 18:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.