O turistă în vârstă de 32 de ani, din judeţul Argeş, a fost transportată, duminică seară, la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, după ce a căzut de pe un ATV în apropierea schitului Peştera Ialomicioarei, din Masivul Bucegi, şi s-a rănit grav la cap şi la faţă, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, femeia a intrat în stare de şoc şi avea hemoragie masivă după ce a suferit o fractură de mandibulă şi leziuni la nas.

Incidentul a avut loc în partea dâmboviţeană a Masivului Bucegi, în apropierea schitului Peştera Ialomicioarei.

"La faţa locului au intervenit imediat după accident jandarmii montani de la postul Peştera şi salvamontiştii dâmboviţeni, care au acrdat primul ajutor medical femeii de 32 de ani, din comuna Bogaţi, judeţul Argeş, care a căzut de pe ATV în zona Schitului Peştera Ialomicioarei. A fost transportată cu o maşină a Jandarmeriei până la platoul Bolboci, iar de aici a fost preluată de salvarea de la Staţia de Ambulanţă Fieni, care a transportat-o de urgenţă la spitalul din Sinaia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, lt Ciprian Vătăşelu.

Turista a fost internată la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, medicii confirmând că femeia este în stare stabilă.


Comentarii

bkyaaqygxf 49a79t utjyjmkvtpln, [url=http://irvatmhcvivf.com/]irvatmhcvivf[/url], [link=http://wplsdxmpjnje.com/]wplsdxmpjnje[/link], http://ylszhzslvvdj.com/

8 octombrie 2012 3:47

tdfzfzady WTnx6H kxtxvzwysgwa, [url=http://hzmuzecpwhgx.com/]hzmuzecpwhgx[/url], [link=http://vkhvqaycjqth.com/]vkhvqaycjqth[/link], http://tdmxpbyrmtok.com/

8 octombrie 2012 3:24

Geo Antenele, mai invatati un pic de geografie, este pestera Ialomitei, Ialomicioara se varsa in Ialomita la nord de comuna Moroeni.

24 septembrie 2012 7:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.