Gigi Becali a intervenit în disputa dintre MM Stoica şi Anghel Iordănescu, afirmând despre fosta mare glorie a roş-albaştrilor că a încercat să fure clubuldin Ghencea, potrivit Realitatea.net.

Becali a mai spus că Anghel Iordănescu face jocurile lui FC Vaslui, acolo unde fiul său, Edi Iordănescu, este "secundul" lui Marius Şumudică.

"Eu nu mă bag peste ce face el acasă la Snagov. Eu nu cred că el la ora asta iubeşte mai mult Steaua decât Vaslui. Un miliard la sută el iubeşte Vasluiul mai mult. Eu aşa am cerut ca patron, Reghe a făcut echipa aşa încât să fie pe placul patronului. Dorinţele patronului nu au fost ca jucătorii aceia să joace, el a spus să se ţină cont de meciul cu Rapid. Ce, eu sunt patron ca să faci tu ce vrei la echipă? Să facă aşa Iordănescu la echipa lui, dacă vrea! Mă face să cred că a avut influenţă şi la procesul cu sigla şi cu marca Steaua. Dacă Oprea mai avea putere politică şi nu cădea PDL, nu mai continuau procesele alea? Nu credeam că el e împotriva mea. Acum chiar mă face să cred că el a fost implicat atunci", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Integral pe România LiberăComentarii

hhhzzcs 64jByC ckfwyjktahoa, [url=http://fqpqxurucoqn.com/]fqpqxurucoqn[/url], [link=http://mpcrrfyzsxsi.com/]mpcrrfyzsxsi[/link], http://fcynppwqawew.com/

3 octombrie 2012 7:19

VALI O hahalera inculta...care trancane fara ....rost. Daca ai din intamplare ceva mai multi bani in cont....asta nu te face nici mai destept nici mai frumos,,,,ramai acelasi toparlan......notoriu.

22 septembrie 2012 13:40

david-goliath Doi inculti se cearta si o (mare) parte a natiei sta si se uita in gura lor... Bravos, natiune! Halal sa-ti fie!

22 septembrie 2012 11:52

iii HAI BECALI!

22 septembrie 2012 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.