În fiecare zi, elevii, susţinătorii sau doar curioşii cu cont de Facebook comentează ultimele noutăţi în cazul profesorului Dan Vişan care a avut o relaţie cu una dintre elevele sale. Liceul "Jean Monnet" are peste 1300 de elevi, cu tot cu cei din ciclul primar şi gimnazial, aproape de trei ori mai puţin decât numărul susţinătorilor de pe FB.

În momentul în care pagina a adunat 3000 de fani, aceştia au jubilat: “Mai mult decât a avut pagina Alături de Huidu”.

Ultima problemă pe care au ridicat-o este legată de vârsta Oanei, fata care l-a reclamat pe profesor. “În cazul nostru este vorba de o adolescentă de 17 ani şi 11 luni. În ce măsură credeţi că poate evolua discernământul unei adolescente într-o lună de zile, astfel încât aceasta să poată lua, din punct de vedere legal, decizii în calitate de persoană majoră?”, este punctul de plecare al discuţiei.
Integral pe AdevărulComentarii

Emilia Si daca eleva avea 18 ani era normal ca profesorul sa intretina raporturi sexuale cu ea? Ce exemplu de moralitate si conduita poate oferi un astfel de " profesor" ?

13 noiembrie 2011 18:18

Ernesto G. Individul e profesor.Daca fata avea 19 ani el nu era acolo sa faca sex!E vinovat.Acesti fani au fost de acord ca profesorii universitari sa profite de studente,ca huidu sa omoare oameni.Sunt si astfel de oameni pe pamant din pacate.Dumnezeu sa i ierte!

13 noiembrie 2011 17:31

SABIN Sa fie aplicata legea ! Facebuca este pentru cei alaptati cu lapte praf.

13 noiembrie 2011 17:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.