Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, cărora le-a spus că "cel mai mare păcat în politică ţine de egoism" şi a arătat că alianţa electorală de centru-dreapta "îşi poate păstra piesele componente" şi la parlamentare şi la prezidenţiale, scrie Mediafax.

Mihai Răzvan Ungureanu le-a spus tinerilor PDL că el este un om născut în zodia Fecioarei, care "păşeşte ferm pe pământ" şi a ţinut să precizeze că a făcut sport de perfrmanţă şi ştie ce înseamnă echipa.

El le-a dat sfaturi tinerilor PDL care vor o carieră în politică.

"Îţi trebuie 7 ani de acasă ca să faci politică. Cel mai mare păcat în politică ţine de egoism. Cine este egoist nu trebuie să facă politică", a spus Ungureanu.

Tinerii PDL au vrut să ştie de la acesta ce diferenţă este între CDR din 1996 şi noua forţă de centru-dreapta, dar şi cum comentează ultimele sondaje în ceea ce priveşte încrederea cu care este cotat.

"Eu nu mă ameţesc cu cifre. E mult mai importantă acţiunea, nu cifrele. Ce spune un sondaj e o poză de moment, nu te culci pe laurii unui sondaj. Lupţi! Ai izbutit, continuă, n-ai izbutit, continuă!", a spus el.

Ungureanu a apreciat că 9 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, reprezintă "un examen" şi a apreciat totodată că alianţa electorală, "forjată în această campanie, poate păstra laolaltă piesele componente şi pentru 2014 şi pentru 2016".

Şcoala tinerilor democrat-liberali se desfăşoară, în perioada 13-15 septembrie, la Eforie Nord şi are drept slogan "Înainte prin dreapta", participanţii purtând de altfel şi tricouri inscripţionate cu acest mesaj.

Între 14 şi 16 septembrie are loc, la Costineşti, şi şcoala femeilor democrat-liberale, care are drept slogan "Respect pentru România, respect pentru femei", iar culorile folosite pentru aceasetă manifestare de către reprezentantele PDL au fost alb, albastru şi portocaliu.

Integral pe România LiberăComentarii

pswqpmv 5Shj4N nyqfyqmucwok, [url=http://hrvoywliwelm.com/]hrvoywliwelm[/url], [link=http://uyzirxszrqli.com/]uyzirxszrqli[/link], http://qvkhoyxdkrgs.com/

29 septembrie 2012 5:27

Sandra Sa avem rabdare ca odata ce basescu pleaca de la putere tara va fi adusa pe linia de plutire de catre USL pana acum au reusit cat de cat sa o mai stabilizeze

19 septembrie 2012 12:32

neamtu regionalu Sa MORI TU CU MA-TA bai bovane?

15 septembrie 2012 22:28

nico o fecioara crestin democrata violata in toate alea .....

15 septembrie 2012 13:22

cv stai mai frate ce te infuri in halul asta ,ce faci botul asa ca nu ne intereseaza politica ta,tu esti besit si noi ne-am saturat de besei

15 septembrie 2012 12:26

deda nesimtitule tu vorbesti de cei 7 ani de acasa,asa ai invatat tu de la mata ca trebuie sa impotriva poporului--daca erai un om asa cum pretinzi ca esti nu te asociai si nu erai de acord cu politicile basiste -pdl,bea mai putin ca iti iasa alcolul prin obrazi,se vede ca esti un betivan

15 septembrie 2012 12:22

fost coleg de facultate ... tare prost mai esti ....

15 septembrie 2012 7:36

FATI & PORA INDEPENDENTE DIN preputul gandirii logice , parcursa destoinic si preaplecat de catre acest imberb comunist !! Dupa moaca corespunde celor care pupa cur rece basist !! HAI LA LUPTA !!

15 septembrie 2012 6:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.