Dacă cei pe care îi plătim să facă dreptate îşi făceau meseria atunci când trebuia, două femei încă mai trăiau, iar altele nu treceau prin cel mai negru coşmar din viaţa lor.

Nicolae Vlad, violatorul de la Baloteşti, ar fi ajuns acolo unde îi este locul: departe de societate. O bătrână de 78 de ani, o altă victimă, a povestit reporterilor Observatorului experienţa şocată prin ce a trecut. A povestit şi anchetatorilor, dar a fost ignorată.

Violatorul îşi sfidează interlocutorii. Şi tot aşa proceda cu victimele sale. Nu auzea ţipetele lor de groază şi nu vedea lacrimile lor. Nu-l impresionau rugăminţile şi nici ameninţările că va fi dat pe mâna legii. În 2010, nu mai puţin de 7 ori a intrat în casa unei bătrâne. Şi tot de atâtea ori a chinuit-o.

În vârstă, fără copii ori nepoţi şi ţintuită la pat, doamna Mariana a fost victimă sigură. De ruşine şi mai ales de frică, femeia a preferat să tacă. După o vreme, cei care îi mai dădeau câte o mână de ajutor în gospodărie au observat urmele agresiunii, iar femeia a mărturisit calvarul. Şi tot atunci Poliţia a fost anunţată, dar atacatorul n-a păţit nimic.

O anchetă deschisă zilele trecute va trebui să stabilească cine şi de ce a greşit.


Comentarii

qhqioivngx 9ozq5V bjxvsumddvpq, [url=http://bpwgkbgdvorl.com/]bpwgkbgdvorl[/url], [link=http://rjjhnrogvaih.com/]rjjhnrogvaih[/link], http://ygymtlaqdbem.com/

24 septembrie 2012 1:25

Iuri Pedeapsa , pe viata cu munca silnica 10 ani pentru, violatori , pedofili, tilhari, criminali, spargatori de case. Asta trebuie...

11 septembrie 2012 14:58

viorel Sunt 2 concluzii, fara o prea mare legatura intre ele. 1) D-aia mor oameni chinuiti de alti oameni nebuni, interlopi sau politicieni (ca tot aia e) de doctori, ...etc. Exista tot felul de criminali: ignoranti, traumatizati de mici...Oriunde apelezi sa ceri ajutor, nu esti bagat in seama, decat daca ai bani. Ajungem sa cerem ajutorul unor incompetenti prosti, pentru care tot noi face mittinguri ca le scad salariile. Deci zace prostia la toate nivelurile. Cel mai bine o constientizam in disperare de cauza, cand avem nevoie de ajutorul ""institutiilor specializate". 2) A doua concluzie e una la fel de sigura: Vreti dreptate? Faceti-vi-o singuri. Daca v-a fost omorat copilu pe trecerea de pietoni, incercati de 20 de ori sa il bagati pre criminal la puscarie iar a doua zi se muta trecerea de pietoni...Ce sanse aveti sa va faceti dreptate? Daca doctoru va omoara copilul, mama, fratele din neglijenta, pt ca nu vor sa opereze daca nu le dati bani, nu se uita nici la rezultatele analizelor, si va raspunde cu scarba sa nu il deranjati ca nu poate sa faca 2 lucruri deodata, sa stea si sa va si asculte, iar va intreb ce e de facut? Plecati din tara, sau dinte pt dinte, ochi pt ochi. Nu va mai pierdeti timpul cu manifestatii, greve etc. pt ca nu va va baga nimeni in seama daca nu au un castig electosal sau financiar enorm de mare.

11 septembrie 2012 9:19

Pai procurorii au treaba cu referendumu l!!! Asta e statul de drept al lui Basescu. Violatorul o fi si el neam cu Bashila!

11 septembrie 2012 9:17

observator ce dadea politistilor de nu i-au facut nimic ? sunt atatea plangeri pe seama lui , dar nimeni nu a facut nimic ...de ce ?

11 septembrie 2012 7:41

Adi TARA` DE SALBATICI !!

11 septembrie 2012 6:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.