Un copil român în vârstă de zece ani a fost tâlhărit, dezbrăcat şi umilit, în Sicilia, de un coleg italian în vârstă de 13 ani, care l-a ameninţat cu un cuţit, incidentul având loc sub privirile uimite ale trecătorilor, care au alertat poliţia, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

Incidentul a avut loc în plină stradă, în oraşul sicilian Canicatti.

Un copil italian de 13 ani l-a ameninţat cu un cuţit pe un coleg român în vârstă de zece ani, obligându-l să îi predea o borsetă în care acesta avea surprize din pachete de gumă de mestecat şi un telefon mobil. Apoi, copilul i-a tăiat cu cuţitul hainele colegului român, lăsându-l dezbrăcat şi umilindu-l, totul sub privirile uimite ale trecătorilor, care au sunat la poliţie.

Copilul român nu a fost rănit în incident. Agresorul a fugit, dar a fost identificat imediat de autorităţile italiene, care urmează să decidă cum va fi sancţionat.


Comentarii

Valorile europene, adevarul gol-glutz Europenismuuuul ! Valorile europeneeee ! Drepturile omuluiiii ! Statul de drept !!!!! Echitateaaaa ! Noi le stim pe toate, noi avem reteta fericirii voastre. Talharia la mucosi, la 13 ani. Alta era cu bomboanele de ciocolata, cu pesticide- au otravit un copil de emigrant roman. Cu niste ani in urma, citeam de o asistenta romanca, omorata in bataie, de-aiurea, tot de un "europenist" din asta. Buna treaba, cu Europa asta. Insa, cine stie, poate intr-o buna zi ne lipsim.

17 martie 2013 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.