Guvernul va tăia pentru anul viitor din alocările bugetare pentru jumătate dintre ministere, inclusiv la Educaţie, Cultură, Agricultură şi Justiţie, dar şi pentru Parlament, comparativ cu fondurile din acest an, majorând însă bugetele Administraţiei Prezidenţiale şi serviciilor de informaţii.
Proiectul de buget pentru anul viitor, obţinut de MEDIAFAX, prevede în forma actuală majorări de bugete la:

Administraţia Prezidenţială (de la 28,8 milioane lei execuţie preliminată în acest an la 29,6 milioane lei anul viitor)
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (de la 60,9 milioane lei la 62,7 milioane lei)

Curtea Constituţională (de la 12,4 milioane lei la 13,9 milioane lei)

Ministerul Afacerilor Externe (de la 540,6 milioane lei la 646,2 milioane lei)

Ministerul Finanţelor (de la 2,8 miliarde lei la 3 miliarde lei)

Ministerul Apărării Naţionale (de la 5 miliarde lei la 5,1 miliarde lei)

Ministerul Mediului (de la 2,2 miliarde lei la 2,9 miliarde lei)

Ministerul Transporturilor (de la 14,2 miliarde lei la 14,7 miliarde lei)

Integral pe MediafaxComentarii

Aron Deleanu Cresteri nesemnificative cu exceptia M.A.E.

12 noiembrie 2011 8:19

Ephiastesul basistilor Cocosatu de la Cotroceni a trecut sa se mai jaoce putin cu Romania.In acest timp azi,alb ca zapada,lazariche,mai alb la fata decat moartea,popoviciu,urmatorul puscarias dupa aprostu si calina si neostoita vass,au bagat ciudatenii de si ei s-au speriat la un momendat ce rahaturi arunca pe piata.Bugetu,arata inca odata romanilor ce vrea sa faca cocosatu de la Cotroceni.Moartea il cauta acasa si el se joaca cu tara asta cu o nesimtire iesita din comun.Asta daca nu-i plecat cu sorcova,mare minune.Da la sri,boactarii lui si lui bani gramada la buget si lasa la coada educatia si sanatatea.Astia daca nu vor fi gatuiti si aruncati la ghena distrug tot.Termitele sunt mici copii pe linga criminalii astia.Si au tupeu in continuare,bazandu-se pe prostia romanilor.In tot acest timp,cat latraii isi lauda hotia,prostanacu ge oana prins cu smenarii de cocosat,deja isi face psd crestin,iar oprea izmana,USP(uniunea sugacilor de p..le)

12 noiembrie 2011 2:21

Quien sabe! ” Să trăiți bine! ” este o lozincă băsesciană cu care chiorul a furat votul prostimii. De fapt ceea ce face acum guvernoiul demonstrează cine trebuie să trăiască bine. Nu poporul ci chiorul. Același chior care vroia să cumpere avioane militare americane F 16, când la acel moment datoria externă națională era numai 90 miliarde euro. Dacă la momentul preluării guvernării de către portocalii, datoria externă românească era 60 miliarde euro, acum această datorie este circa 120 miliarde euro și crește cu circa 1,5 miliarde euro lunar. Mai vreți să trăiți bine? Succesuri!

12 noiembrie 2011 0:25

nelu E clar îi doare în cur de noi .ei se lăfăie și noi facem frig și foame ,pensii diminuate ,salarii micșorate și cu aroganță ei trăiesc în lux și puf .JOS CU EI .LA ALEGERI DAȚI CU VAR CU DETTEU SĂ DISPARĂ ORICE MIȘEU .

11 noiembrie 2011 22:54

G. C. Ca orice tara bananiera noi dam bani la SRI, SPP, si alte servicii in loc sa educam analfabetii... care ne conduc.

11 noiembrie 2011 22:34

Român La ce ne trebuie nouă educație,școală,căoricum Școala scoate numai ”tâmpiți”.”băieții deștepți” iși trimit beizadelel la studii afară că aia e educatie de ”rangul” lor.

11 noiembrie 2011 19:04

Casandra Pai e si normal. Ce au crezut romanii ca capitalismul le va garanta educatie si cultura? Studiati istoria prostilor si veti afla ca majoritatea populatiei era analfabeta pe vremea tarismului.

11 noiembrie 2011 18:47

coco Ce ii interesează pe ei ?Educația,Cultura,Agricultura,Justiția ? Nu ii interesează serviciilii și Șeful.Nu le pasă nici de pensionari pătura umană care poate fi extermintă cel mai ușor.Frig și infometare

11 noiembrie 2011 18:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.