Surse social-democrate au declarat, vineri, pentru „Adevărul", că prezenţa lui Mircea Geoană la şedinţa în care se decide soarta lui în partid este incertă.

"Vin doar dacă-i altcineva în locul lui Şova. O să-i influenţeze pe delegaţi", ar fi transmis Geoană, conducerii centrale a partidului.Senatorul Dan Şova, preşedintele Comisiei de Arbitraj care-l va judeca duminică pe Mircea Geoană, este un apropiat al lui Victor Ponta. Întrebat ce i-a spus lui Şova, Ponta a declarat: "Nimic special".

Întrebat despre decizia comisiei, Geoană a evitat să spună dacă va merge în faţa lui Şova pentru a-şi susţine cauza. "Vă spun că analizăm. Abia am primit. Ne uităm şi vom da un răspuns instituţional", a afirmat senatorul PSD. Geoană a precizat că, în opinia sa, Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD trebuie să se aplece, în cazul său, asupra faptelor şi nu asupra instrucţiunilor.

Comisia de integritate şi arbitraj a PSD l-a invitat pe Mircea Geoană duminică, la ora 15.00, pentru a discuta situaţia lui în partid. Vor fi prezenţi 49 de membri, care reprezintă filialele de judeţ ale PSD (42), reprezentanţii regiunilor de dezvoltare (8) şi preşedintele Comisiei.
Integral pe AdevărulComentarii

roman D-le ""GEOANA""!!!NU VA LASATI PACALIT AVEM INCREDERE IN D-voastra-SUCCES!!

24 octombrie 2012 3:18

roman D-le ""GEOANA""!!!NU VA LASATI PACALIT AVEM INCREDERE IN D-voastra-SUCCES!!

24 octombrie 2012 3:18

Mircea B. Romania ar trebui sa aibe cat mai multi politicieni.... ca GEOANA ! Ceilalti din PSd sunt mici pigmei pe langa el. Eticheta de "prostanac" nu i se potriveste!

13 noiembrie 2011 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.