Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat vineri, la Bistriţa, la o întâlnire cu mediul de afaceri local, că guvernul va decide, pentru anul 2012, dacă va da mai mulţi bani pentru investiţii sau va majora salariile bugetarilor şi pensiile."Dacă în cursul anului 2012 situaţia este bună, suntem în măsură să avem venituri mai mari şi atunci guvernul va decide să mărească sumele pentru investiţii sau, ceea ce cer cei din partea socială, să recupereze partea care a mai rămas din salarii sau indexarea pensiilor. Aceasta va fi decizia guvernului", a spus Ialomiţianu.

Ministrul Finanţelor spune că a asigurat guvernul că va putea "duce" bugetul prevăzut pentru anul 2012 indiferent de ceea ce se va întâmpla pe pieţele financiare externe.

"Am asigurat guvernul că acest buget îl putem duce indiferent de ce se întâmplă pe pieţele financiare. Noi avem posibilitatea prin acest buget să facem faţă şocurilor din alte ţări", a spus Ialomiţianu.
Integral pe AgerpresComentarii

clujean decat "investitii" inutile pentru societate dar utile pentru pedele, mai bine majorarea veniturilor cetatenilor.

29 decembrie 2011 10:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.