Vasile Blaga, preşedintele PDL, a spus că, în acest moment, Mihai Răzvan Ungureanu este cel mai bine plasat candidat al dreptei pentru alegerile prezidenşiale. De asemenea, a subliniat că Alianţa de Centru-Dreapta are un timp limitat pentru a se dezvolta, potrivit Realitatea.net.

"Candidaţii la prezidenţiale nu îi scoţi din buzunar. La construirea acestei Alianţe avem un mare duşman, timpul. Nu mai avem la dispoziţie doi ani, cum am avut cu Alianţa DA. Avem experienţă mai multă acum, dar timpul e mai aspru cu noi", a spus Blaga, în cadrul emisiunii Realitatea la raport.

Cât despre candidatul PDL la prezidenţiale, Blaga a spus că şi-ar dori să intre în cursă, dar cu condiţia să fie cel mai bine plasat în sondaje: "Vorbim de mecanisme cinstite în interiorul nostru. Va candida cel mai bine plasat dintre membrii acestei construcţii. Pe sondajele noastre, în acest moment, are patru puncte în faţă domnul Ungureanu. Eu sunt foarte cinstit. Recunosc toate analizele".

Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, PDL, PNŢCD, Noua Republică şi Fundaţia Creştin-Democrată au semnat, miercuri, manifestul politic "Români, sus inima! România are viitor", acesta fiind primul pas al alianţei electorale de centru-dreapta care va participa la alegerile parlamentare din 2 decembrie.

Integral pe România LiberăComentarii

GIGI Doi descompusi, se vad prezidenti, sunte-ti dusi cu pluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31 august 2012 20:29

nelu Vă dă frisoane că instituțile statului au început să funcționeze și nu mai dau semne de sclavagism politic ,exercitat de niște rebuturi umane ca voiv-creti-pont-năstase și tot neamul lor de corupți .

30 august 2012 9:31

nelu HĂĂĂĂĂĂĂĂ Care mai suspenzi un președinte .A?.Și totuși există dreptate și totuși sunteți învinși .Este?.

30 august 2012 9:29

nae Cred ca ati inebunit, la propriu! Pai asta nu a fost in stare sa gestioneze trei nameti de zapada si voi il vedeti presedinte?! Se dovedeste inca o data ca PDL-ul NU GANDESTE. Totul le este impus de un singur om(stiti voi care)

30 august 2012 8:38

elena Cine ? coada asta de topor ? La vara cailor !!!!!!!!!!!!!!

30 august 2012 8:17

je adica trece de 1%:-)))))

30 august 2012 8:15

je adica trece de 1%:-)))))

30 august 2012 8:14

je adica trece de 1%:-)))))

30 august 2012 8:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.