Preşedintele suspendat Traian Băsescu a plecat, sâmbătă noapte, de la restaurantul din Constanţa unde s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" după aproximativ cinci ore, fără a face declaraţii.

Traian Băsescu şi soţia sa au plecat de la restaurant în jurul orei 00.30, preşedintele suspendat nefăcând declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

Întrebat cum s-a simţit, el a răspuns: "Bine, ca în fiecare an".

Dacă în ultimii şase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu foştii săi colegi de la Academia Navale "Mircea cel Bătrân" a fost vila de protocol din staţiunea Neptun, de data aceasta Traian Băsescu s-a întâlnit cu foştii colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanţa, pentru a sărbători 36 de ani de la absolvirea academiei.

Traian Băsescu a ajuns la restaurant în jurul orei 19.20, împreună cu soţia sa, refuzând şi atunci să facă declaraţii.

La petrecere au fost invitaţi aproximativ 60 de absolvenţi ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", foşti colegi ai lui Traian Băsescu.

Aceasta este prima apariţie publică a preşedintelui suspendat după decizia de marţi a Curţii Constituţionale, de invalidare a referendumului din 29 iulie şi potrivit căreia Traian Băsescu ar urma să revină la Cotroceni.

În perioada în care a fost suspendat din funcţia de şef al statului, mai mulţi foşti colegi de la Academia Navală au venit la sediul său de campanie din Bucureşti pentru a-l susţine.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.


Comentarii

val Pacat ca se simte bine dupa cit rau a facut poporului Roman. Am vazut imagini de servilism chiar si acuma cind este suspendat. Ma intreb de ce nu sufla o vorba colegii care au fost piriti de turnatorul Bashinescu. Cum se pot intilnii fara jena turnatorul cu cei care au fost turnati? PDL-eprelor si lingailor, mare "conducator" ati ales, cu un caracter care va caracterizeaza.

26 august 2012 23:52

saracu ma simt bineee!! ..............................................................................cand vad ce prosti sunt romaniii!!

26 august 2012 23:30

Pensionar Important este ca poporul sa se simta bine fiindca te au ales si si au pus speranta ,dar din nefericire asta nu are nimic de a face cu starea de bine a presedintelui. Va multumim caci va simtiti bine dar ar fi frumos sa va simtiti!

26 august 2012 20:37

Mishu O jigodie de om care este dovedit ca turnator al colegilor sai pe timpul cat era elev al Institutului de Marina (fusese racolat de Contrainformatiile Militare) , iar apoi turnator al altor servicii ale securitatii. O hahalera de om pe care prostii de romani l-au ales de 3 ori (adunand si 1-ul referend). Lingaii care au fost la aniversare , sunt profitori ai "domniei" acestui golan. De exemplu , sotul fostei sefe a Inspectoratului de Invatamant Constanta , este coleg de promotie cu incultul / golanul si avarul de case basescu.Cum puteti locui intr-o tara cu un asemenea presedinte ?!? Tara cu oameni de rahat.... Acset popor prost , a avut intotdeauna de ales dintr-o multime de candidati la presedentie , dar mereu s-a comportat ca un sclav idiot , tanjind la pungi cu alimente / tricouri / sepcute / baloane / umbrele / pantofi de la curva de Udrea / etc... La asa popor - asemenea presedinte !!!!!!!

26 august 2012 16:57

cititor ma simt bine , ca dupa fiecare suspendare ,sunt foarte multumit ca sunt un las ajutat de o curte de lingai!!!

26 august 2012 15:44

MARIAN NU ITI ESTE RUSINE MAI VANZATORULE, TRADATORULE SA MAI DAI NAS CU CETATENII ACESTEI TARI??? CUM MAI SCOTI NASUL IN LUME MAI TRADATORULE. AI CREAT CEA MAI MARE MAFIE DIN EUROPA, ITALIENII SUNT COPII, CUM CREZI CA VEI SFARSI ACEST MANDAT, CU FRUNTEA SUS, TE INSELI VEI IESI PE USA DIN DOS A ISTORIEI SI-TI VEI DISTRUGE SI NEAMUL, VIITORUL FETELOR SI AL URMASILOR LOR, DE CE NU TE GANDESTI.

26 august 2012 15:31

Vino pe ...www.PontBursier.ro ...Pont Bursier.ro . Vino pe ...www.PontBursier .ro .................. ...Nu te costa Nimic .....Vino....Vezi...cum se Câștiga la Bursa ... Mai găsești ...Curs Valutar..Live ...Curs case de schimb... Cotații actiuni ...Forex ....si alte Noutăți ....

26 august 2012 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.