Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, vineri, că instituţia pe care o conduce nu are nevoie de subvenţia prevăzută în prima variantă de buget, existând resursele necesare pentru plata pensiilor şi restituirea contribuţiei de asigurări de sănătate (CAS) pentru pensionari.

"Ministerul Muncii a avut, în primul semestru, venituri suplimentare de circa 350 de milioane, dacă mai ţin minte, ceea ce ne permite să renunţăm la subvenţia care era acordată ministerului şi era prevăzută în prima variantă de buget şi să avem în continuare un plus de 155 de milioane, aşa încât, până la sfârşitul anului, ne încadrăm foarte bine în plata pensiiilor şi inclusiv a restituirii contribuţiei de asigurări de sănătate pentru pensionari", a declarat Câmpeanu, citată de Mediafax.

Ministrul Muncii a mai spus că, aşa cum s-a stabilit, salariile vor fi majorate, din decembrie urmând să se aplice cota de 7,4%, iar plata noilor lefuri să se facă din ianuarie.

Ministrul Muncii a precizat că banii necesari majorărilor salariale sunt prevăzuţi în buget.


Comentarii

VICHI Aceasta harca comunista, minte precum tov.ponta(PLAGIATORUL) care spera zadarnic ca oamenii ii vor alege in parlament.

24 august 2012 19:53

Vino pe ...www.PontBursier.ro ...Pont Bursier.ro . Vino pe ...www.PontBursier .ro .................. ...Nu te costa Nimic .....Vino....Vezi...cum se Câștiga la Bursa ... Mai găsești ...Curs Valutar..Live ...Curs case de schimb... Cotații actiuni ...Forex .

24 august 2012 19:02

unu de fiecare data se spune ca maririle sau restantele salariale se vor da dupa alegeri ,oare de ce credeti ca se procedeaza asa si sunt destui fazani care pun botul.

24 august 2012 18:24

sala nicolae De ce nu se vorbeste niciodata despre plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti de natura salariala pentru persoanele care sau pensionat din sectorul bugetar.Pensionarii pot astepta pina in anul 2016,pentru ei nu sunt gasite resurse niciodata

24 august 2012 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.