Victor Ponta nu-şi asumă decizia de a şterge din listele electorale 500.000 de români cu buletine expirate şi 3 milioane aflate în străinătate, dar a trântit toate aceste date în braţele Curţii Constituţionale, în speranţa că aceasta va ţine cont de ele în decizia sa de astăzi privind validarea sau invalidarea referendumului. Singura cifră pe care şi-a asunmato premierul a fost cea de 34.654 de cetăţeni care trebuie radiaţi fiindcă sunt fie decedaţi, fie şi-au pierdut drepturile electorale. În sine, această cifră nu este de natură să modifice cu nimic cvorumul la referendum.

Ponta a menţionat că în România mai există 512.379 de persoane cărora le-a expirat buletinul şi că acestea "trebuie avute în vedere", fără a spune în ce sens. Premierul a mai anunţat că numărul românilor din străinătate este de 3 milioane. Dintre aceştia, însă, numai despre 1,1 milioane se ştie cu certitudine că sunt majori şi deci cu drept de vot.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

igor Bei, ceausistilor, ca bine postase un ardelean, care zicea ca ei nu sunt ca muntenii si moldovenii, saslicari si betivi, care asteapta para malaiata in gura natafleata. Imi vine sa vomit, cand am vazut cum fratii mei moldoveni din dreapta Prutului au votat pentru puciuriii ceausisti.Ce, ma, golanilor, nu v-at saturat de trai comunist, cand si basinile le trageati in surdina?

21 august 2012 21:47

un cetatean Va plateste bine basescu cu gasca lui din bani publici nu-i asa ?nemernicilor!

21 august 2012 17:42

Marisa CCR SLUGILE LUI BASESCU IMPREUNA CU JUSTITIA,EL SA-I PATESCA NU NOI POPORUL!

21 august 2012 17:38

vasca Laurica! E vorba de morti, toanto !

21 august 2012 10:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.