Traficul rutier este îngreunat sâmbătă dimineaţa pe Valea Prahovei, unde circulaţia se defăşoară cu dificultate pe ambele sensuri de mers. În Buşteni, Sinaia şi Comarnic se circulă bară la bară, transmite B1 TV.

Potrivit CentruluI Infotrafic al Poliţiei Române, de sâmbătă de la ora 07:00 şi până în data de 20 august la ora 07:00, în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia rutieră pe DN7 este întreruptă la kilometrul 540+270 de metri (între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad). Traficul rutier se desfăşoară deviat, în ambele sensuri, pe următoarea rută: DN7, kilometrul 536+750 metri (localitatea Tudor Vladimirescu) - DJ682C - DJ709 - DN7, kilometrul 540 + 750 metri - Centura NV Arad.

Totodată, în municipiul Sebeş, judeţul Alba, până în data de 20 august 2012, ora 10:00, circulaţia rutieră este întreruptă pe bulevardul Lucian Blaga (traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7), pe porţiunea cuprinsă între intersecţiile cu străzile Traian şi Dorin Pavel, cu ocazia „Zilelor Cetăţii Sebeş". De asemenea, este închisă şi strada Mihai Viteazu. Devierea traficului rutier se face astfel: - pentru sensul de mers Deva - Sibiu, pe străzile Valea Frumoasei, Dorin Pavel, Traian, Lucian Blaga şi Drumul Sibiului;- pentru sensul de mers Sibiu - Deva, pe străzile Vânători, Gării, Dorobanţi, Aviator Olteanu şi Valea Frumoasei.

Poliţiştii îi atenţionează pe şoferi că duminică se va circula probabil în condiţii de aglomeraţie pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.