Liderii PSD, PNL şi UDMR se reunesc, miercuri, la Palatul Parlamentului, pentru a continua discuţiile pe bugetul de stat pe 2022. Ședința are loc după ce premierul Nicoale Ciucă, Florin Cîțu, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor s-au întâlnit marți seară cu președintele Klaus Iohannis. Potrivit surselor HotNews.ro, la Cotroceni s-a convenit o consultare a mediului de afaceri privind taxa de solidaritate de 1% și s-a dat undă verde pentru certificatul COVID.

La întâlnirea de la Cotroceni liderii celor trei formațiuni politice și-ar fi expus pe rând opțiunile pentru viitorul buget președintelui Klaus Iohannis. Mai multe teme ar fi fost abordate, potrivit surselor citate, printre acestea se numără regulile de implementare a Planului Național de Redresare și Reziliență, taxa de solidaritate pentru marile companii și necesitatea clarificării situației privind certificatul verde COVID.

Președintele Klaus Iohannis le-ar fi cerut liderilor de Coaliție să ajungă cât mai repede la un consens pe bugetul de stat pe 2022.

Integral pe HotnewsComentarii

Elvis Ce caraghios, ia chemat la el din timpul unei ședințe ptr a arata cine-i șeful.Pampalai s-au încolonat și s-au dus la stăpân. Președintele devine pe zi ce trece tot mai antipatic populației.Norocul lui este că nu mai candidează că nu ar lua 10 procente .

8 decembrie 2021 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.