Iarna îşi mai face de cap încă două zile, pentru că de vineri, 10 decembrie, temperaturile încep să crească. În următoarele două zile nu scăpăm însă de ploi, lapoviţă, polei şi ninsori. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), miercuri, 8 decembrie, vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, iar în est, centru şi sud se va menţine predominant închisă.

Mai ales pe parcursul zilei vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Moldova şi local în Transilvania şi mai ales ploi în Dobrogea, Muntenia şi izolat în Oltenia. La munte temporar va ninge. Izolat vor fi condiţii de polei. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, ziua în regiunile estice şi în zona Carpaţilor de Curbură viscolind ninsoarea, iar noaptea în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 8 grade Celsius, iar cele minime în general între -9 şi 1 grad Celsius. În zonele joase, mai ales noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.