Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că în şedinţa de marţi a coaliţiei nu s-a ajuns la o concluzie pentru numirea prefecţilor, dar sunt două variante de lucru. ”Dacă vom merge pe ideea că, acolo unde există preşedinţi de consilii judeţene, celălalt partid să dea prefectul", a afirmat el.

"(...) e absolut normal să ai mult de discutat, mai ales că sunt două viziuni, sunt două ideologii care trebuie compatibilizate. Un proiect pentru România extrem de important, un PNRR care are nu jaloanele din 2004-2005, nu steguleţe, dar are nişte condiţionalităţi extrem de clare. Sperăm să putem aduce primii bani pe casele de marcat, undeva la 40 de milioane (…), de asemenea pe A3, Autostrada Transilvania, acolo avem facturi de vreo 600 de milioane, să reuşim să tragem 130 de milioane din cei 1,8 miliarde care au ajuns deja.

Acestea sunt priorităţile, deci practic programul, plus măsurile legate de salarii, de pensii în special, cei 10% acordaţi pentru pensii, respectiv 25% pentru pensia minimă de 800 de lei, ajutorul pentru persoanele cu dizabilităţi", a declarat Rareş Bogdan, marţi seară, după şedinţa coaliţiei, potrivit News.ro.

Integral pe HotnewsComentarii

Pe cine Dracu mai interesează în România părerile Mincinosului ăstuia Rareș Bogadan ?..... Un căcățoi ce-și dă importanță și proștii de ziariști îi mai și publică afirmațiile sau îl dau în televiziuni.....Numai Gargară Mincinoasă fără fond și fără formă a ”articulat” pe gură acest Pinochio Mincinos !....Ce avem în schimb ?...Îi avem pe cei cu Pensii Speciale și unii care le mai cumulează și cu Salarii Nesimțite tot de la Stat.....Ei sunt cei ce burdușesc charterele aviatice în vacanțe către Maldive și Tenerife.....Această Aristocrație Funcționărească și Judecătorească ce sufocă Statul Român !!!....Plătiți proștilor și mămăligarilor de români cât mai multe și mari Taxe și Impozite la Buget ca să aibă aceste Dinastii Bugetare să se îndestuleze !....Vă așteaptă de la 1 ianuarie 2022 mărirea accizelor la combutibili de parcă prețurile la pompă nu-s și așa foarte mari !.....Fraierilor de români !!!.....

8 decembrie 2021 12:49

Elvis Uite unde sunt analfabeții , în guvern , parlamentari europeni și ministere,acest rares bogdan este unul dintre ei. Are un discurs alambicat de te doare capul, cică " doua variante de lucru pe prefecți" dar de ce nu pe scară mai trompetă slinoasă? Tare grețos și libidinos este acest cal troian băgat în pnl.

8 decembrie 2021 8:10

Pute Ce iar te bagi singur in seama ca ai si tu de lucru.Ma nulitate tu nu stii decat un lucru sa lingi,scarbos exemplar !!!

8 decembrie 2021 5:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.