Medicul Octavian Jurma consideră că varianta Omicron a virusului SARS CoV-2 poate produce în Marea Britanie un val cu numeroase infectări. Informația potrivit căreia varianta provoacă forme mai ușoare ale bolii nu este o veste bună pentru români, mai spune specialistul.

Octavian Jurma a analizat modul în care varianta Omicron a înlăturat varianta Delta în Africa de Sud și în Marea Britanie. Concluzia este că Omicron poate deveni varianta dominantă în Marea Britanie în luna decembrie.

„Omicron demonstrează că poate disloca Delta aproape la fel de repede în Marea Britanie ca în Africa de Sud, deși UK are o populație cu o rată mare de imunizare după boală, dar și după vaccinare. La o rată de dublare de 3 zile, Omicron poate deveni varianta dominantă în UK în 2-3 săptămâni și produce un val care să debuteze la 40,000 de cazuri pe zi în una din cele mai vaccinate/infect

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Doctor de căcat acest Jurma Mai gunoiule de Doctorul pulii nu ție rușine să minți și să manipulezi oameni în halul ăsta tu trăiești în Anglia sa vb de aceasta țară ..acolo boule e libertate farà Green pass si alte restricții..vii tu sa ne convingi sa ne vaccinam f.m.m de mincinos ordinar..

8 decembrie 2021 19:43

@@Îngrozitor de cultului de mai jos! Bravo Bravo, nepoate! Se vede și de pe Lună câte mii de hectare de hârtie igienică cu texte provaxiniste ai consultat tu despre Covid, genetică, virusologie, imunologie, etică medicală și medicină generală. Din logica strălucitelor tale reflecții criptico-filozofice despre condiția umană precară a unor inculți ca mime se întrevede, de asemenea, un creier sclipitor de neted, care nu se rătăcește prin meandrele concretului, ci-iș adulează sinele, precum Adonis, frumos și tânăr ca și tine, care a aflat de la mă-sa, odată cu primă scăldare în copaie, esența tuturor tainelor Universului, existente, de altfel, și pe feisbuci.

8 decembrie 2021 17:52

@ 8 decembrie 2021 11:31 Dacă incultului ăstuia ce-a comentat mai jos i-ar fi murit mama sau bunicii arși în Terapiile Intensive precum la Piatra Neamț, Constanța sau la Institutul Balș (București) altfel ar fi ”văzut” situația Tulpinei Omicron a Covid-ului.....Este un Exemplu elocvent întâmplat recent....În Italia un Lider de Bază a mișcării negaționiste și conspiraționiste anti-Vaccinare s-a infectat de COVID și acum imploră doctorii spitalizat fiind în Terapia Intensivă să fie vaccinat !....Așa că prostu de-i atins el personal ”la sănătate” are alte opinii apoi !.....Va veni vremea când și Supraponderala Șoșoacă și Discipoli de-ai ei să fie infectați COVID și atunci s-o mai vedem pe Grăsanca (ce sigur are și alte comorbidități) dacă mai vine la Tribuna Parlamentului cu Masca anti-mușcătură pusă la botul câinilor răi !.....Totu-i până ne afectează personal....după aceea se schimbă total abordarea în opinii !!!...

8 decembrie 2021 12:13

Jurma - o Casandră cu 10 lindice plasate nu numai între craci, ci și în limbă, în creieri și pe unde Boul ăsta vacă n-a apucat să citească despre faptul, confirmat din vârful buzelor și de Fauci și OMS, că Omicron ecce o variantă cu simtome ușoare sau complet asimtomatice, care se răspândește mai ușor decât Delta, dar, ca boală, mai ușoară decât o gripă banală! Idiotul de Jurma s-a obișnuit așa de mult cu gustul căcatului îmcât îl halește de cum îi cade în raza vizuală. Până la urmă, s-ar putea să fie tot o făcătură de virus în laborator, menit să devină predominant și să poată criminalii din politică, Big Pharma și mass media vândută celor dintâi să iasă din rahatul răsuflat al vaccinărilor criminale spunând că, gata domle, vaccinurile noastre au învins pandemia! Sau, cine știe, vor flutura și mai abitir fleandura verde a pandemiei și vor zice că, iaca, un pericol mult mai mare decât cel prevestit de coiotul Jurma. Așa că vaxinați-vă, nenorociților de cel puțin două ori pe an, dacă vreți să mai faceți umbră Pământului. Că noi, Iluminații pulii, nu mai avem nevoie de voi. Vorbind sibilinic acum fo doi ani despre „viitoarele vaccinuri”, marele Bill Gheișz a și folosit sintagma „N-aveți încotro”!!!

8 decembrie 2021 11:31

LGBT: Adrian Năstase a fost reabilitat. Va reîncepe sodomizarea în masă a românilor. .

8 decembrie 2021 9:19

ABCD OMICRON virus contagios de 10 ori mai puternic, decat virusurile anterioare, necesare sunt restrangerea drepturilor de adunare, de aglomerare - la Craciun si Anul Nou, nici vorba sa se permita "relaxare" = moarte. Restrangerea drepturilor si libertatilor de circulatie si adunare - pt protejarea de Omicron.

8 decembrie 2021 6:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.