Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe Facebook că viaţa personală trebuie să rămână privată, argumentând că nu va vorbi public despre alegerile sale, însă a dat asigurări că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. Precizările vin în contextul în care în spaţiul public s-a speculat faptul că fostul lider de partid s-ar fi despărţit de iubita sa. Zvonurile au fost însă negate de Irina Tănase.

„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări”, a precizat fostul lider de partid pe Facebook. Liviu Dragnea a explicat că nu va vorbi public despre alegerile sale personale, garantând însă că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”.

Potrivit fostului social-democrat, „viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.