Jurnalistul Vlad Petreanu a prezentat în emisiunea Deșteptarea, de la Europa FM, CV-ul ministrului Digitalizării din Republica Moldova, care are o experiență de „peste 10 ani în guvernarea digitală”, după ce ministrul român Florin Roman a afirmat că el consideră „un avantaj că nu are legătură cu domeniul” pe care îl conduce.

„Mai bine să ai un ministru fără tangență în acea zonă că există apetitul unora de a confunda banul public cu propriile afaceri”, a spus ministrul liberal Florin Roman, duminică seară, la emisiunea Selectiv de la B1 TV. În aceeași emisiune, ministrul Roman a glumit pe seama faptului că lucrarea trecută de el în CV, care este singura legătură cu ministerul pe care îl conduce, este de negăsit, dezvăluire făcută de Libertatea.

„Dacă-mi permiteți și o glumă: n-am ajuns ministru la beletristică și nu e cel mai important lucru”. Afirmațiile ministrului român au fost dezbătute în emisiunea de la Europa FM, unde jurnalistul Vlad Petreanu a afirmat că Florin Roman a făcut „apologia incompetenței”.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute Doi romani un idiot si un om destept,noi ca de obicei alegem idiotul ! Asta vrem asta avem si nu e singurul !Succesuri !!!

7 decembrie 2021 19:39

Elvis Pai asta are competențe în altceva decât acelea de linge blide? La slujit că un cățel pe Orban când era și ăla ceva, apoi la trădat la prima firimitura mai unsuroasa , sujindul acum pe cățelușul de câtu. Fiți sigur că după ce și asta o sa fie izgonit de la măcelărie , roman se dezice și de el. Asta și trompeta de rares sunt doi din oportuniști pnl-ului, partid aflat în dezintegrare.

7 decembrie 2021 16:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.