Tot mai multe state membre UE au anunțat că vor introduce vaccinarea obligatorie, la toată populația sau doar la un segment. Inclusiv șefa Comisiei Europene s-a pronunțat pentru. Dar ce șanse sunt să fie impusă de la Bruxelles tututor țărilor?

Tulpina Delta, care a dus la un nou val de infectări cu coronavirus în toată Europa, inclusiv în țări cu rate bune de vaccinare anti COVID-19, dar nu un nivel totuși insuficient pentru a obține imunitatea de turmă, determină tot mai multe stat din Uniunea Europeană să se gândească la vaccinarea obligatorie.

Apariția noii tulpini Omnicron, care a ajuns deja pe continent, a panicat autoritățile, care se pregătesc pentru măsuri tot mai dure de restricții și pentru creșterea gradului de vaccinare.

Integral pe NewsweekComentarii

Andrei Mocanu: mă refer la vaxinarea voastră (a șeptelului de EURO-cretini, n.m.) obligatorie și va prin prezenta sa ma ajutati sa le spun EURO-maimutzelor dela Bruxeles cum sa va oblige sa va "imunizati" total (cu forta si cu amenintarea cu forta, n.m.)! Cu respect, AM

6 decembrie 2021 22:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.