Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit în Parlament despre rolul președintelui țării în sistemul politic din România, militând pentru modificarea Constituției. Președintele a fost de multe ori un producător de tensiune în societate, și-a justificat solicitarea Marcel Ciolacu.

Discursul președintelui PSD a atins problema modificărilor constituționale, inclusiv cele care vizează administrația prezidențială.

„Trebuie ca cei care vor lucra la reformarea Constituției să se pronunțe dacă acest sistem în care președintele este o struțo-cămilă între un președinte francez și un monarh spaniol mai poate funcționa în România”, a declarat Marcel Ciolacu.

El susține că în ultimii 30 de ani președinții au produs tensiuni în societate, încălcându-și rolul stabilit de Constituție.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Paulus Tanti țața aia de Nicoleta Rabega se cacă pe ea acolo în curul internetului pe Fesebuci. Măi țață nenorocită, mă cac în pizda mătii și-n gura și-n capul tău ăla plin de căcat mucegăit. Cine morții mă-tii te pune să te caci pe Fesebuci, futu-te-n gură să te fut cu târnăcopul, mortăciunea pământului ce ești. Marș în pizda mă-tii de lepădătură împuțită, secătură ce ești. Cu respect, Paulus

8 decembrie 2021 1:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.