Marcel Cioaccu - președintele Camerei Deputaților i-a atras atenția, luni, senatoarei Diana Șoșoacă să poarte mască de protecție în Parlament.

„Vă rog frumos, doamna colega, să purtați mască sau să mă protejați, să nu mă îmbolnăviți. Dreptul meu la viață și dreptul oricărui român nu se negociază, doamna!”, i-a spus Marcel Ciolacu Dianei Șoșoacă.

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit, luni, de la ora 13.00, într-o ședință solemnă, dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituției în vigoare de către Adunarea Constituantă.

Integral pe Realitatea.netComentarii

@Dan Dacă ăstuia ce-a comentat mai jos i-ar fi murit mama sau bunicii arși în Terapiile Intensive precum la Piatra Neamț, Constanța sau la Institutul Balș (București) alfel ar fi ”văzut” situația Tulpinei Omicron a Covid-ului.....Este un Exemplu elocvent....În Italia un Lider de Bază a mișcării negaționiste și conspiraționiste anti-Vaccinare s-a infectat de COVID și acum imploră doctorii spitalizat fiind în Terapia Intensivă să fie vaccinat !....Așa că prostu de-i atins el personal ”la sănătate” are alte opinii !.....Aștept ca și Mahalagioaica Supraponderală Șoșoacă și Discipolii ei să-și schimbe opiniile că ”Virusul nu accționează după opiniile noastre !”....Suntem toți egali în fața virusului !.....

7 decembrie 2021 13:41

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Dane, vezi-ti de paduchii tai.

6 decembrie 2021 17:04

Dan Cam repede te-ai îmbolnăvit ciolacule de puterea funcției. Vezi să nu te trateze electoratul pe tine și psd ul tau cu un 10% la fel că pe pnl- iști.Acum ceva timp nu te îmbolnăvea când venea fara mască în parlament și îi critica pe liberali? Atunci zâmbeai pe sub mustață zicând bravo Dna. Sosoaca , acum te îmbolnăvește .

6 decembrie 2021 16:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.