Daniel Onoriu se află internat de câteva zile la Spitalul de Urgență Floreasca din București, unde a fost dus în stare critică. Pilotul de raliuri se zbate între viață și moarte după o operație de micșorare a stomacului pe care a făcut-o în Turcia.

În vârstă de 43 de ani, nepotul regretatei Gabi Luncă se află internat de câteva zile. Daniel Onoriu a ajuns la spital cu hemoragie internă, după o operație de micșorare a stomacului pe care a făcut-o în Turcia. Rebeca Onoriu, fata cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut primele declarații despre starea pilotului de raliuri.

„De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine!”, a declarat disperată Rebeca Onoriu, pentru Click!

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.