A mai venit un guvern. Iar e plin de educați în apărare și securitate națională prin structurile de vârf ale statului. Nu e paranoia. E în CV-urile lor. Ultimul caz, Florin Roman de la Digitalizare. Nu se găsește cartea de „Sisteme informaționale”, dar se găsesc studiile de „Apărare şi securitate naţională”.

S-a tot scris. Dar parcă niciodată nu e destul. Serviciile secrete ar trebui controlate de Parlament. Însă, de fiecare dată, șef la comisiile respective vine câte un nene care pare că a fost avansat brusc de la gradul de caporal prin armata secretă.

Controlul n-a fost niciodată serios, serviciile au prins gustul scurtăturilor diverse – de la doctorate date „noi între noi” până la contracte „noi între noi”. Din atâtea dezvăluiri despre studiile false ale gradaților, Emilia Șercan a ajuns să fie amenințată chiar de cei care îi educă pe polițiștii, rectorul acestora.

Integral pe LibertateaComentarii

Nicolae Florea Presedintia (Iohannis), Armata (Ciuca) si Casa Regala (Radu Duda) sunt toate in controlul complet al lui Eduard Hellvig, directorul SRI (si agent Mossad). Iata cum prin el George Soros controleaza Romania!

8 decembrie 2021 11:13

LGBT: Adrian Năstase a fost reabilitat. Va reîncepe sodomizarea în masă a românilor. .

8 decembrie 2021 9:21

Ecce Kurrupt Habarnistule, îți doresc un Crăcăciun Fericit!

8 decembrie 2021 4:22

Kuminecăturile Gemene Scârbiccile Secrete...Da. Căcarevasăzică, serviciile secrete de azi, oare mai au ele ceva în comun cu serviciile de dinainte de 1990? Numai eu care sunt prost ca pula bleagă mai pot crede așa ceva, dar, fiindcă eu sunt Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemoroidus Wurst Ciolacu, pot crede și asta pentru că sunt eu și nu altineva. Dar, trebuie neapărat ca lucrurile să se schimbe și noul NKVD de la Moscova ce acum își zice FSB, să fie reinstituit și la noi în România, pentru că tot la Mama Rusia noastră e fericirea noastră și nefericirea voastră a apludacilor. Eu ecce Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemoroidus Wurst Ciolacu și a trebuit să aprob și această diaree, pentru că m-am căcat pe mine și nu mai am ce face, diareea tot la mine în izmene ecce. Kak Pișăt Na Gazet! Trăiască URSS! URSS Uber Alles! Idioților! Cu respect, Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemnoroidus Wurst Ciolacu

8 decembrie 2021 2:26

Ecce Kurrupt Valorile creștine?! Să ne luptăm și noi pentru valorile creștine alături de kuriștii de serviciu? Scârbiciul Secret aka SS... Ce i-a răspuns legendarul pizdac Maximus Cunilingus unui habarnist? Habarnistule, ce ecce pe partea cealaltă a monedei? Habarnistul a scos o monedă de la piept, s-a uitat cu ochii bulbucați și a zis: Arianusul Mântuitorului. Evident toată lumea știe ce a zis apoi Maximus Cunilingus, adică carevasăzică Dați Mântuitorului ce ecce a Mântuitorului!

7 decembrie 2021 18:06

Kuminecăturile Bucilor Gemene = Ecce Cur Rupt, sodomitul de serviciu al PCR Sovieticii au folosit deseori propagandisti comunisti homosexuali ca sa demoleze valorile crestine traditionale in tarile ocupate. Un exemplu este si acest Ecce Cur Rupt (singur si-a luat numele asta), un bolsevic batran, de care s-a dezis pana si PSD...

7 decembrie 2021 13:23

Kuminecăturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PCR 6:45

7 decembrie 2021 12:23

pensionar Pentru ca toti fac parte din aceeasi gasca, inclusiv putoarea de la Cotroceni.

7 decembrie 2021 7:14

Kuminecăturile Gemene Scârbiciile Secrete... Da. Adică carevasăzică kuriștii are secrete și secretele cu pricina ecce scârboase. Adevărul ecce că ce unealtă mai eficace are un stat decât propria mafie? Domesticată bineînțeles, adică carevasăzică kuriștii ecce făkuți, specimene Homo Superior care s-a jurat pe propriul posterior să pună patria a priori. Acuma sigur că mai vine unele directive de la capătul celălalt al Axei Kurcubeului și ele trebuie urmate dar tot patria ecce a priori deoarece de bunăstarea posteriorului comun depinde bunăstarea franjurilor individuali. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest pârț umed. Arianus Uber Alles! Fanaticilor!

7 decembrie 2021 6:45

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie Sug EURO-poolla lu' baba Ursula, ma "certifick" green si vreau sa ma POPO-"casatoresc" cu sotiul premierului-premiera al/a Luxemburgului!

6 decembrie 2021 22:31

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie Ma vaxxinez, ma coalionez & #Rezist!

6 decembrie 2021 22:28

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie 14:02

6 decembrie 2021 16:42

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Nicolaie, esti prost

6 decembrie 2021 16:41

SS (Scârbiciile Secrete) ecce moștenirea lui Silviu Brukner-Brucan și, prin acesta, a evreului Genrich Yagoda, creatorul gulagurilor bolșevice. Mai ecce puțin-puțin până când România se va numi Gulagul Neomarxist Românica!!!

6 decembrie 2021 14:02

Faptele vorbesc Ar fi bine s

6 decembrie 2021 13:30

Nicolaie Grosu Serviciile secrete sunt controlate de Mossad – o stie si copii mici !

6 decembrie 2021 12:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.