Creșterea capacității de testare pentru depistarea coronavirusului în cabinetele medicilor de familie, unde testarea ar urma să fie gratuită, este în atenția Ministerului Sănătății, informează Agerpres.

Alexandru Rafila, ministrul sănătății, a anunțat, vineri, după o întâlnire cu reprezentanţi ai Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, că se conturează o soluţie pentru rezolvarea problemelor medicilor de familie.

Potrivit lui Alexandru Rafila va exista un pachet de testare a pacienţilor suspecţi de COVID-19 în cabinetele medicilor de familie pentru a depista persoanele pozitive, precum şi posibilitatea unui pachet de investigaţii minimale, care să permită un tratament antiviral.

Integral pe LibertateaComentarii

bijbok Iete pula. Ce minciuna ! Aia alta treaba nu au decat sa bage bete-n nas si puli in cur!

5 decembrie 2021 11:50

Ecce Kur Rupt, belșevic bătran, distrus de sodomie De fapt, cancelarul Austriei si-a dat demisia pentru acuzatii de coruptie, dar asta mi-e strategia: minte, minte, ceva tot ramane...

4 decembrie 2021 14:06

Ecce Kur Rupt, belșevic bătran, distrus de sodomie 22:36

4 decembrie 2021 9:19

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig. Nu purtati botnita! Nu va vaccinati.

4 decembrie 2021 1:01

Ciprian Pizdi-Iana - BREAKING FUCKING FAKE NEWS: Cancelarul Austriei demisionează după doar două luni în funcție, pe fondul impunerii carantinei pentru nevaccinați și a vaccinării obligatorii!

3 decembrie 2021 22:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.