Vicepremierul Sorin Grindeanu spune că alianța dintre PSD și PNL nu a fost făcută „de drag”, în condițiile în care mai mulți social democrați ar fi preferat alegeri anticipate în loc de intrarea la guvernare alături de liberali, ci pentru a pune capăt crizei politice din România.

„Credeți că noi am făcut de drag această alianță cu PNL? În niciun caz. PSD a câștigat alegerile din decembrie 2020, a fost pe primul loc. S-a făcut forțat o coaliție formată din trei partide plus grupul minorităților, care a ținut opt luni, guvernarea a fost dezastruoasă și s-a ajuns în impas politic, pe lângă criza din economică și criza din sănătate. Criza politică a durat aproape trei luni. Trebuia să punem capăt acestei crize politice”, a spus Grindeanu într-un interviu pentru Digi24.ro.

„Nu a fost simplu. PSD vorbește din perspectiva câștigătorului alegerilor. Am făcut sondări destul de largi în rândul membrilor PSD, decizia nu era chiar favorabilă intrării la guvernare. Ar fi vrut alegeri anticipate, ceea ce era o soluție corectă, doar că nu depindea doar de noi”, a adăugat el.

Integral pe Digi24Comentarii

ion Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca eu sunt sugaci de meserie.

4 decembrie 2021 18:09

D Grindă, dacă nu faceți treabă aveți soarta pnl ului, 10% faceți până în primăvară. De vorbe și promisiuni suntem sătui.A, vedeți poate le dați primărilor , viceprimarilor, presurilor de cj și vicepresurilor de cj pensii speciale că vă ia poporul la șuturi.catu ia mituit pe ai lui cu banii împrumutați cat a fost premier, acum dacă și voi le dați jegurilor de primari care fura pe rupte din tot ce se poate,pensii speciale sunteți toți o apa și un pământ, aceași mizerie dar cu altă pălărie. Suntem cu ochii pe voi, 1 ianuarie nu este departe, este momentul adevărului pentru voi.Poporul știe mai multe decât credeți voi.Atentie!

4 decembrie 2021 10:27

ion Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....Idem pt PNL, prabusit in simpatia romanilor, cat despre USR, atinge 2-3% simpatizanti. Succesuri, ex-"guvernul meu" de mardeiasi stradali!

4 decembrie 2021 6:44

Erată Una-ntr-una. Că e muie una-ntr-una pentru PSD

3 decembrie 2021 23:52

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum șomer anonim dar foarte viril Băi nemernicule, tu ai niscai dreptate, adicătelea ai numai o iotă de dreptate, nu vă căsătoriți, dar vă veți mui una-ntruna, că așai filmul. Problema e alta, lupta asta a voastră de 30 de ani doctrinară, a avut ca rezultat guvernări PSD în 70% din timpul celor 30 de ani, dar și crearea de către PSD a 80% din totalul datoriei naționale externe a României, adică cele 85 de miliarde euro cu care PSD a înglodat România în datorii externe. Asta să le spui tu pă sticla teveului la telespectatori, nu lozincile voastre împuțite și gargara aia înfectă și voma voastră împuțită. Te fut în gură și-n cur până-i ceri ajutorul lui Liviu Dragnea care să te oblojească cu niște comprese reci la găoază, așa cum își făcea ocnașul ăla liberat la ocnă după fiecare partidă de amor în care i-o trăgeau la buci husenii lui iubăreți care-l iubeau ca pe sfintele moaște ale ocnei Rahova. Căca-ma-ș în pizda mă-tii de fariseu împuțit ce ești tu!

3 decembrie 2021 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.