Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că, în acest moment, nu se poate vorbi de alte majorări ale pensiilor și indemnizațiilor decât cele prevăzute în programul de guvernare negociat cu partenerii de la PNL și UDMR. Budăi a afirmat că PSD nu a renunțat la intenția de a propune majorări mai consistente, dar în acest moment varianta agreată cu partenerii este cea care va fi pusă în practică.

"Deocamdată certă este majorarea de la 1 ianuarie, cea din programul de guvernarea, adică punctul de pensie de la 1.442 la 1.586 de lei, creşterea indemnizaţiei sociale minime de la 800 la 1000 de lei și sprijin pentru cei cu venituri mici pentru a traversa perioada de criză. (...) Asta este cert și la asta lucrăm zilele acestea, iar pentru că e vorba de părinții și bunicii noștrii, n-ar vrea să-i mint. Deocamdată certă este că majorarea de la început de an este cea prevăzută în programul de guvernare," a declarat Budăi la Realitatea Plus.

Ministrul Muncii a afirmat că majorarea pensiilor nu are legătură cu acordarea indemnizațiilor pentru primari, chiar dacă acest lucru poate afecta, pe ansamblu, bugetul.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Uite Prostime Românescă cum trăiesc ăia de vă plâng pe umeri că sunteți săraci și că au venit ei la putere să vă ”scoată din sărăcie” !....Că nu-i seară să nu-l vezi pe televiziuni pe Marius Budăi, actualul Ministru al Muncii PSD-ist ce se laudă că ”vă mai dă la Pensie ceva firfirei ” !.....De crește Salariul Minim pe Economie nu voi Prostimea și Sărăcimea să vă bucurați.....Pentru Demnitari și Salariile lor este făcută această creștere a Salariului Minim pe Economie.....că voi luați 100 de Lei creștere și ei vor lua câte 500 de Lei mărire....că așa și-au făcut Legile ei numai în favoarea lor....Vedeți-le Declarațiile de Avere să observați că Politrucii PSD-iști numiți acum Miniștrii sunt cei mai bogați.....Ăștia de Stânga de vă tot bocesc de milă vouă că ați sărăcit, ei de se dau cu proletariatul și țărănimea săracă s-au ”Împuțit” de atâta bogăție....și mulți dintre ei prin furăciuni, șpăgi și comisioane !....

3 decembrie 2021 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.