Coordonatoarea ştiinţifică a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Soumya Swaminathan, a declarat vineri că noua variantă de coronavirus Omicron este foarte transmisibilă, însă oamenii nu ar trebui să intre în panică, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Swaminathan a declarat într-un interviu în cadrul conferinţei Reuters Next că omenirea trebuie să pregătească o reacţie corectă şi precaută şi că nu ar trebui să intre în panică din cauza noii variante a virusului SARS-CoV-2.

„Cât de îngrijoraţi ar trebui să fim? Trebuie să fim pregătiţi şi precauţi, nu panicaţi, pentru că ne aflăm într-o situaţie diferită faţă de acum un an”, a spus Swaminathan.

Integral pe G4media.roComentarii

Bine OMS-ule, dar operația doctorimii și a ziariștilor cumpărați de înfricoșare a populației dă bine în fața finanțatorilor mondiali ai pandemiei! Se poa, domle OMS, să le torni apă în vin?! Ori te simți cu musculiță bețivă pe pălărie pentru dezlănțuirea barbariei zisă numită vaccinare forțată! Ori poate ai aflat că marea pandemie de gripă spaniolă nici n-a fost de gripă. ci de o meningită bacteriană iscată de mai multele variante ale unui „vaccin” experimental cultivat pe cai de Institutul de cercetari medicale din New York al clanului Rockefeller. In fond, toată pandemia de așa zisa gripă spaniolă, care a făcut între 50 și 100 de milioane de victime, mai multe decât gloanțele primului rezbel mondial, n-a fost decât o testare monstruoasă pe milioane de oameni, militari și civili, a acelui „vaccin” criminal! Nu cumva, de la înâlțimea fotoliului prezidențial al lu matale lucrurile încep să se vadă exact ca în cazul tragediei de acum peste 100 de ani și vrei să te retragi acum ușurel din prim-planul acestei orori planificate minuițios de afaceriștii Big Pharma și de elitele globalist-neomarxiste? Tare mă tem că e cam târziu, iar Istoria, dacă vor mai fi oameni pe Terra, va scoate totul la iveală...

3 decembrie 2021 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.