Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii, a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de săvârşirea faptelor de trafic de influenţă şi luare de mită. Potrivit DNA, fostul ministru ar fi primit mai multe sume de bani în timpul exercitării mandatelor de ministru al Tineretului şi Sportului şi ministru al Sănătăţii.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a doi inculpaţi, potrivit unui ccomunicat de presă al DNA, printre care şi „BĂNICIOIU NICOLAE, la data faptelor ministru al tineretului şi sporturilor, respectiv ministru al sănătăţii, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită”.

Potrivit comunicatului de presă transmis, Nicolae Bănicioiu este acuzat că ar fi acceptat mai multe sume de bani în timpul exercitării mandatelor de ministru al Tineretului şi Sportului şi ministru al Sănătăţii.

Integral pe AdevărulComentarii

Codrin Ștefănescu, membru fondant și fondator al Alianței pentru Ocnă În opinia mea e că trebuie acordate pensii speciale dublate prin câteva triplări și ocnașilor liberați, dar numai ocnașilor liberați care au fost membri în grajdul parlamentar al țării, pentru că sărmanii sunt săraci lipiți glodului pământului și-s cu nădragii rupți în cur de sărăcie lucie în pula mea și-n pula calului de treabă. Nu e drept și e o mare nedreptate precupețită și neprecupețită pentru acești ocnași în rândul cărora e gata să intre și Bănicioiu, așa că e bine să fie dată înc-o lege care să mai dea niște pensii speciale dublate prin câteva trilpări ăstora, ca să le ajungă că sunt hămesiți după bani și după avere, toți vor să devină milionari în euro, că milionari în dolari e deja un fapt perimat în pula calului. Votați PSD! Că numai PSD vă dă vouă, lapte, carne, uouă și pensii speciale dublate prin câteva triplări, în timp ce punctul de salariu minim l-a halit Lia Olguța Vasilescu în timp ce sevea muie de la măgarul mitropoliei care era-n călduri groaznice. Votați PSD! Cu curu, cu pula, cu coaiele, cu hemoroizii, cu ce-aveți voi, că e bune ș-alea!

4 decembrie 2021 20:02

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servesc patria (2) Acordați clemență pentru Bănicioiu, pentru că el e așa un băiat mai fin și dac-ajunge aici la ocnă, o să fie futut în cur de 10 ori pă noapte ca subsemnatul, care sunt cu găoaza ferfeniță pentru că au huseniii mei pula mare și noduroasă plină de negi mari cât oul de bibilică, e mare baeram de sodomie aici, c-așa-i la ocnă. Nu mai vorbesc de muia pe care o va lua la minut Bănicioiu dac-ajunge aici, o să-i facă husenii cocoașă-n spatele grumazului, mai bine iertați-l că e băiat fin. Era să uit! Banii ăia din mită pe care i-a cerșit Bănicioiu trebuie lăsați în posesia lui, pentru că sunt bani munciți, pentru că el a muncit când a cerșit acei bani, nu-i așa? Deci, totul e legal, nu e nici o pagubă la bugetul statului, toată lumea o să fie fericită, așa că nu-l băgați la bahaus ca pă Dragnea, că e mai bine așa. Votați PSD! Cu curu, cu pula, cu coaiele, cu hemoroizii, cu ce-aveți voi, că e bune ș-alea!

4 decembrie 2021 18:05

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servesc patria (1) Măi fraților, măi dragilor, măi dragă, măi dragă măi, măi animalelor, lăsați-l în pace pă Bănicioiu, dacă mita aia pă care a primit-o e mai puțin dă un milion dă euroi, că nu e nici o pagubă la bugetul statului, mita a primit-o de la donatori deveniți benevol după ce a fost solicitată, adică cerșită, ce pula mea nu e clar aici? Bănicioiu ar trebui iertat numai pentru faptul c-a făcut parte din guvernoiul PSD condus de felcerul în drept tagma cum laudae Victor Ponta, guvern care a înglodat România în alte datorii externe de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de mandat, performanță unică-n România, performanță ca pagubă, evident. Deci, Bănicioiu în loc să fie spânzurat de coaie-n piața Universității înainte de a fi condamnat la muncă silnică pe viață la ocnă, trebuie iertat, că sărmanul e persecutat politic și e ostracizat, iar așa ceva e inacceptabil, e revoltător, e strigător și e strigăreț la cer, în pula calului.

4 decembrie 2021 18:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.