Vicepremierul Kelemen Hunor spune că nu există intenţia de a se introduce certificatul verde obligatoriu pentru accesul în biserici sau alte locaşuri de cult.

„În coaliţie există discuţii în continuare cum să arate legea. Până când nu finalizăm toate dezbaterile în comisie, nu vreau să vin cu o soluţie. În ceea ce priveşte bisericile nu va fi şi nu există intenţia de a introduce certificatul verde pentru biserici. Nici la farmacie, nici la alimentară nu trebuie să prezinţi certificatul verde. Trebuie să respecţi celelalte reguli, dar nu cu certificat verde. Deci nu există o astfel de intenţie, categoric nu”, a spus Kelemen Hunor la Antena 3, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte testarea, el consideră că aceasta ar trebui plătită în cazul în care se refuză vaccinarea, care este pusă la dispoziţie de stat în mod gratuit.

Integral pe Digi24Comentarii

Ucrainianul Viktor Hrebenciuk, guzganul rozaliu Simțiți pula groasă a ungurilor în găoazele voastre firave de romăni borâți? Eu i-am învățat cum să fie mereu la guverare și să se umple de bani.

5 decembrie 2021 18:37

Episcopul homosexual de Huși La biserici se sodomizeaza fara prezervativ.

5 decembrie 2021 9:53

Alina Cherecheanu La biserici se va prezenta certificatul negru!

4 decembrie 2021 3:39

Ecce Kur Rupt, belșevic bătran, distrus de sodomie 33:32

4 decembrie 2021 1:18

Biserica mă-tii Normal, certificăcatul verde trebuie lăsat să se ofilească, pentru a ajunge certificăcat de culoarea căcatului proaspăt. Numai așa, putem învinge pe toate planurile. Te-n gură de păcălici cu barba ta țăcălie nebărbierită la curul pe care-l afișezi cu mândrie deasupra nodului de la cravată. Cu respect, biserica mă-tii

3 decembrie 2021 23:31

Digi-n-kur24din24 - Bereaking fucking Fake-News: Cancelarul Austriei demisionează după doar două luni în funcție, pe fondul impunerii carantinei pentru nevaccinați și a vaccinării obligatorii

3 decembrie 2021 22:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.