Zeci de utilizatori acuză Autoritatea Fondului pentru Mediu că site-ul prin care se puteau înscrie pentru vouchere în cadrul celei de-a doua etape a programului Rabla pentru Electrocasnice a fost picat timp de minute bune după deschiderea înscrierilor, iar ulterior, când și-a revenit, le-a afișat mesajul „buget epuizat”. Reprezentanții ministerului Mediului afirmă că aşteaptă de la STS explicaţiile tehnice.

Câteva dintre sutele de mesaje ale utilizatorilor de pe pagina de Facebook a AFM:

„Când am reușit in sfârșit să mă loghez in aplicație după 100 de refresh-uri, la 9 minute după ce ați dat dat drumul la generarea voucherelor, aparent bugetul alocat a fost epuizat. Mi se pare greu de crezut că având în vedere că aplicația nu a mers 10 minute, in astea 10 minute s-a epuizat bugetul”.

Integral pe EconomediaComentarii

Există o singură explicăcare Păi, pentru că suntem poate singura țară din lume care le zice vacere la taloanele ălea pe care în mai toate țările lumii și-n cele unde limba oficială e engleza le zice coupons sau copoane, era și normal ca bugetul să se epuizeze în 10 minute ca și când n-ar fi fost, nu-i așa? Toți agramații se umflă-n pene când gargarisesc în fața presei câte un cuvânt pescuit cu pula din limba engleză netradus pă românește unde acel cuvânt ar avea un alt sens și înțeles, s-au învățat nene să epateze vulgul cu imbecilități și idioțenii de acest gen. Băăă cretinilor, puneți mâna pe un dicționar și traduceți din engleză-n română orice cuvânt, pentru că limba engleză e o limbă mult mai concisă, în care același cuvânt folosit în contexte diferite are cu totul alt înțeles. De exemplu, fork înseamnă furculiță ca ustensilă de mâncat, dar folosit în alt context poate însemna furcă ce e o unlealtă agricolă. Când au fost audiați miniștrii propuși în comisiile ălea de specialitate, un viitor ministru a zis ceva de furcă apoi de furculiță, pentru că nu mai era sigur de înțelesul cuvântului fork ce apărea într-un context despre agricultură și ferme, iar acolo înțelesul a fost de furcă și a fost corect spus de acel individ, în ciuda faptului că anumiți inculți și agramați anali jurnaliști l-au categorisit ca gafă. Idioților!

4 decembrie 2021 2:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.