„Şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni, deci haideţi... Asta e corupţie?”

Asta spune șeful PSD despre pupilul său, Marian Neacșu, pe care-l vrea cu orice preț secretar general al Guvernului. Nu contează că Neacșu a fost condamnat penal pentru conflict de interese, angajându-și fiica la cabinetul parlamentar. Pentru Marcel Ciolacu, ăla nu-i un capăt de țară. Dar ce, și-a omorât bunica?

Citiți cu atenție declarația de mai sus. Reprezintă chintesența mecanismului după care funcționează România, nu de-acum, ci de sute de ani. Observați minimalizarea până la dizolvarea în neant a faptei, urmată de întrebarea retorică: „asta e corupție”?

Integral pe RepublicaComentarii

ion Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca eu sunt sugaci de meserie.

5 decembrie 2021 20:07

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu ion, nu mai bine imi sugi tu pula?

5 decembrie 2021 12:14

ion Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....Idem pt PNL, prabusit in simpatia romanilor, cat despre USR, atinge 2-3% simpatizanti. Succesuri, ex-"guvernul meu" de mardeiasi stradali!

5 decembrie 2021 7:06

Marcel Ciolacu (2) Deci, haideți, e asta corupție? Chiar și crearea și defecăcarea ministerului familiei ca minister nou creat pentru ca și colega noastră madam Firea să fie și ea ministru peste ceva acolo, nu contează ce și ce o să facă ministerul ei, deci, haideți, e asta corupție? MInisterul familiei se va ocupa cu definirea și redefinirea juridică și legală și notarială a definiției de familie-n România de azi, care familie să fie o familie și nu o concubinăreală sau o gagicăreală acolo. E clar, nu? Păi ce pula mea facem aici? Deci, haideți, e asta corupție? Mai dă-vă-n pula mea, v-am ciuruit! PNL-ul nu mai e nimic, pardon, PNL-ul e cârpa cu care PSD-ul se șterge acum la cur și la buci și la găoz dar și la găoază, că așa-i mai bine și mai neo-marxist ca neo-marxistul nostru mult iubit și mult stimat PSD. Votați numai PSD! Cu curu, cu pula, cu coaiele, cu hemoroizii, cu ce-aveți voi, că e bune ș-alea!

4 decembrie 2021 17:39

Marcel Ciolacu (1) Asta e corupție? Deci, haideți, el și-a angajat ploada numai pentru 4 luni de zile, ca șuțeala de bani și furtul de bani de la bugetul statului să rămână-n familia lor, deci banii ăia nu au fost fost furați corupt, banii au rămas la ploada lui în familia lor, deci, haideți, e asta corupție? Eu îmi asum asumarea numirii lui pentru că a fost condamnat politic, deci e nevinovat, iar legea pe baza căreia a fost condamnat e o lege ilegală și nedreaptă creată numai pentru a ne ostraciza pe noi ăștia de la PSD care dorim ca banii bugetului țării să rămână-n familia celor de la PSD, cum e și-n cazul de față. Omul e nevinovat, deși e condamnat penal și e delincvent și pușcăriabil, dar el e nevinovat, e persecutat politic și noi de la PSD nu acceptăm o așa de mare nedreptate nedreaptă precupețit și neprecupețit, în pula mea. Să-mi spună mie cineva că nu l-am numit pe Neacșu ca propunere de căcatândidat la funcția de secretar general al guvernoiului PSD ca să beneficieze și el de o funcție ditamai în guvernoiul nostru PSD, că ăștia de la PNL sunt cârpa cu care ne ștergem noi PSD-ul la cur, la buci și la găoz dar și la găoază.

4 decembrie 2021 17:38

noi Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca noi suntem sugaci de meserie.

4 decembrie 2021 16:52

Ce vă tot mirați atât ?.... Asta nu-i Corupție....asta-i Normalitatea României !....El Parlamentarul sau Ministrul lucrează la Stat....Ea, nevastă-sa tot la Stat pe salariu baban dar fără mare efort....Fi-su și Fi-sa tot de la Stat iau Venit colosal....și fiți siguri că și lui Noru-sa sau Ginerele său li se vor găsi funcții bănoase tot de la Stat....Sunt Nomeclaturi pe bază de Dinastie cu venituri colosale de la stat.....Ei sunt cei ce burdușesc charterele aviatice în vacanțe către Maldive și Tenerife.....Această Aristocrație Funcționărescă Generalizată !!!....Plătiți proștilor și mămăligarilor de români cât mai multe și mari Taxe și Impozite la Buget ca să aibă aceste Dinastii Bugetare să se îndestuleze !....Că și de aceea au anihilat toate Competențele A.N.I. (Agenția Națională de Integritate)....De la Regimul Dragnea încoace ați mai auzi ceva despre acțiunile A.N.I. ???....Nici n-o să mai auziți !....Fraierilor de români !!!.....

4 decembrie 2021 16:05

Pute Dupa cum sunteti voi imvatati sa furati cu vaporul ,bine inteles ca asta nu este dar un om obisnuit poate face asa ceva ?Cati copii capabili nu pot ocupa aceste posturi din cauza beizadelelor ????

4 decembrie 2021 11:53

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu noi, te fut in cur

4 decembrie 2021 9:21

noi Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....Idem pt PNL, prabusit in simpatia romanilor, cat despre USR, atinge 2-3% simpatizanti. Succesuri, ex-"guvernul meu" de mardeiasi stradali!

4 decembrie 2021 6:46

Liviu Nicolae Dragnea, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi fraților, măi dragă măi, măi animalelor, asta nu e corupție ci e currupție. Adicătelea ca la goaza mea franjurată de cei mai virili și înfocați huseni ai mei care m-au iubit ca pe cel mai iubit fiu al ocnei Rahova, așa că pot să vă spun că am niște arături de toamnă-ntre bucile mele de m-au vindecat de hemoroizi în vecii, vecilor, amin. Currupția mea e una și aceeași cu currupția din cazul de față, adică o bagatelă acolo, un flecușteț de nimicăreală, un fel de nimic serios, chiar dacă o lege l-a pedepsit punitiv pe neomul ăla cu moacă patibulară, pedeapsă care e o bătaie de joc la adresa națiunii, dar în sfârșit, asta e. Nu uitați să votați noul meu partid, Alianța pentru Ocnă, unde Codrin Ștefănescu decorat cu un prezervativ tras peste moaca lui de fascist sadea este secretar general. Păi, ce pula mea facem aici? Votăm sau nu votăm? Aooollleeeuuuu ce mă doare găoaza, măi fraților, măi!

4 decembrie 2021 6:02

Paul Gilbert Mda! Octavian Herța, un anonim scrib ne prezintă articolul său. Explicațiile autorului cu privire la inocenta faptă ilegală de corupție săvârșită de șobolanul mafiot comunist împuțit sunt relevante, chiar dacă ele puteau fi caracterizate mult mai dur și-n termeni mult mai acuzatori, dar la capitolul ăsta autorul nu scrie prea rău. Însă, aprecierea autorului cum că care căcare PSD e cel mai ditamai mare partidoi politic din țara asta amărâtă e completamente deplasată. PSD o fi el votat și a fost votat de regulă de un număr mai mare sau destul de consitent de votanți fără minte din țara asta, dar PSD nu e nici pe departe cel mai mare partid din țara asta. Orice partid ar trebui să fie categorisit prin numărul lui de membri și nu prin numărul celor care votează de cele mai multe ori gândind cu pula. De altfel și mutra patibulară a neomului condamnat penal ne spune ce fel de stârpitură și lepădătură este. Iar faptul că Mahărul PSD îl dorește pe acest ticălos nemernic în funcția respectivă ne mai spune și cel fel de neom e și șeful șatrei de partid PSD. V-n gură să vă fut cu PSD-ul vostru neo-marxist mafiot împuțit

3 decembrie 2021 22:46

Octavian Herța - BREAKING FUCKING FAKE NEWS: Cancelarul Austriei demisionează după doar două luni în funcție, pe fondul impunerii carantinei pentru nevaccinați și a vaccinării obligatorii

3 decembrie 2021 22:34

ciclop expresia psd-ista "asta e coruptie " o mosteneste alde ciolacu de la tatucul lor politic , unui vechi psd-ist , ion ilici iliescu care sustinea cu multi ani in urma o colega de partid , puwak /puwac, al carei sot ciordise asa o suma de circa 160.000 de dolari, pe atunci nu exista euro,;la ei la politicieni in general coruptie nu este nici la milioane asa ca 160.000 de dolari era o bagatela !! bravo !!! musiu ciolacu ai avut dascal bun-i.ilici iliescu , ai fost "preminat cu cununita " -duci traditia mai departe ,coruptii vostri sunt "mai cinstiti "!decat coruptiilor lor, dar va incaierati pe ciola(c)n !!SUCCESURI !!!!!!

3 decembrie 2021 15:42

ciclop expresia psd-ista "asta e coruptie " o mosteneste alde ciolacu de la tatucul lor politic , unui vechi psd-ist , ion ilici iliescu care sustinea cu multi ani in urma o colega de partid , puwak /puwac, al carei sot ciordise asa o suma de circa 160.000 de dolari, pe atunci nu exista euro,;la ei la politicieni in general coruptie nu este nici la milioane asa ca 160.000 de dolari era o bagatela !! bravo !!! musiu ciolacu ai avut dascal bun-i.ilici iliescu , ai fost "preminat cu cununita " -duci traditia mai departe ,coruptii vostri sunt "mai cinstiti "!decat coruptiilor lor, dar va incaierati pe ciola(c)n !!SUCCESURI !!!!!!

3 decembrie 2021 15:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.