Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu urmează să fie numit în funcţia de secretar general al Guvernului, la propunerea PSD. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut că îşi „asumă” propunerea, informează News.ro, deşi Marian Neacșu a fost condamnat, în 2016, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, după ce și-a angajat fiica la biroul de parlamentar.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 1 decembrie, că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă cu privire la propunerea ca Marian Neacşu să preia funcţia de secretar general al Guvernului.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacşu şi nu e atributul meu, e atributul primului-ministru, am adus la cunoştinţa primului-ministru cine dorim să fie secretarul general”, a precizat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

Integral pe LibertateaComentarii

Alfred Simonis Eh, uite că demonstrează PSD-ul prin gura curului liderului lui, cum că acea condamnare penală dată pentru o călcare a legilor țării în copite, e pusă sub semnul întrebării dacă a fost corupție. Păi cum pula calului să nu fie corupție? Adică e lege dată care specifică actul de corupție, lege pe baza căreia a fost condamnat ocnașul lăsat liber și Marcel Ciolacu ne întreabă retoricăcat dacă e corupție? Vă-n gură să vă fut cu pușcăriașii voștri pesediști cu tot! Muie!

3 decembrie 2021 5:15

@ Lute Băi Idiotule, ce are România educată și președintele cu chestia asta pesedistă? Tu judeci cu pula? Sau gândești cu coaiele? Cine aia a mă-tii te pune să postezi aici imbecilități?

3 decembrie 2021 5:10

Lute Bravo dati cu din astia inainte ,tara nu are altfel de indivizi ca aia sunt ocupati cu munca ,cu invatatul ,cu perfectionatul asa ca in continuare nulitatile sunt apreciate si promovate !!!Romania educata dl pres !!

2 decembrie 2021 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.