Pentru al doilea an, Sărbătorile de iarnă le vom petrece în condiţii de pandemie. Autorităţi şi experţi îndeamnă la prudenţă, pentru a preveni o catastrofă în luna ianuarie. Preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină, doctorul Marius Geantă, atrage atenţia că România în aceşti doi ani de pandemie a fost ţara europeană cu cel mai mare grad de relaxare, iar asta s-a văzut în spitale în valul 4.

În decembrie începe frenezia cadourilor pentru Sărbătorile de iarnă, a târgurilor de Crăciun şi a cumpărăturilor înghesuite pe ultima sută de metri. Interacţionăm mai mult şi, odată cu noi şi SARS-CoV-2, de care nu am scăpat, ba chiar au apărut noi variante care ne dau bătăi de cap. Preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină, doctorul Marius Geantă, atrage atenţia că „România în aceşti doi ani de pandemie a fost ţara europeană cu cel mai mare grad de relaxare, şi cifrele au vorbit de la sine mai ales în contextul valului 4.

Primele semne ale acestuia au apărut în august, dar măsurile au întârziat până când nu mai era nevoie de ele, la începutul lui noiembrie”, a comentat medicul.

Integral pe AdevărulComentarii

Paulus: e un gest urât, si eu ma-am întrebat dece "ameninţaţi doctorii cu moartea" si NU DOAR pe doctori, ci si pe noi, ceilalti, umblând cu seringa scoasa dupa noi si dupa copii nostri. Sper însa ca JUSTITIA sa-si faca treaba, ca sa nu ajungem sa va ameninţăm si noi (împruna cu doctorii, n.m.) pe voi cu moartea, respectiv sa începem sa umblam dupa voi sa va adunam de pe strada si sa va dam prin smoala si prin fulgi. Cu respect, P.

3 decembrie 2021 8:22

Planeta EURO-Maimutzelor: dar de Suedia ce ziceti? ZERO locdaunuri, ZERO închideri de scoli, ZERO masuri de terorizare a cesatenilor, ZERO amenzi, ZERO învrajbire intraetnica, nu-i asa?!

2 decembrie 2021 22:45

Boulean cu fruntea lată și căcatul pe lopată, să știi și TU că nu din cauza „relaxării” românești avem mortalitate de vârf la decese, ci din cauza sistemului sanitar sub orice critică de la noi, a lipsei totale a medicamentelor antivirale specifice, a INCOMPETENȚEI unei mari părți a medicilor, mulți dintre ei mai punînd și botul la sponsorizări Big Pharma și a strategiei criminale anticovid prin neatacarea preventivă și timpurie a stării de boală și prin neimplocarea medicilor de familie în tratamentele posibil de făcut acasă, ceea ce a dus la aglomerarea spitalelor și abandonarea bolnavilor cronici, apoi prin împingerea bolnavilor în faze avansate ale bolii și la ATI, unde îi așteptau doar pomădarea din urmă și sacul de plastic! Așa că tacă-ți fleanca, cretinule, și nu te mai înfige la judecăți de valoare publice. Nu vreau să jignesc medicii de valoare din România, dar voi, cei care v-ați cățărat în funcții de demnitate publică sau profesională v-ați dovedit CU TOȚII niște nulități gălăgioase. Cei cu adevărat buni fie au plecat din țară, fie s-au dat la o parte, preferând să-i trateze pe cei care au avut încredere în ei, dar preferând să nu aplice poruncile celor din elitele globaliste de a decima populație Planetei!

2 decembrie 2021 21:47

Preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină, doctorul Marius Pulifritsch Geantă: Si si acum "cifrele vorbesc (tot) dela sine", în conditiile în care România area CEA MAI MICA RATA DE INFECTARE din mUiE - RUSINE, CODASII SI IDIOTII IOROPEI!

2 decembrie 2021 10:43

"Sărbătorile de iarnă" & "frenezia cadourilor" înseamna ca sugeti EURO-poolla lu' alde Ursula, nu?! Cu respect, Paulus

2 decembrie 2021 10:37

Planeta EURO-Maimutzelor: dar de Suedia ce ziceti? ZERO locdaunuri, ZERO închideri de scoli, ZERO masuri de terorizare a cesatenilor, ZERO amenzi, ZERO învrajbire intraetnica, nu-i asa?!

2 decembrie 2021 10:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.