Lumea se confruntă cu un „cocktail toxic” din cauza insuficienţei acoperirii vaccinale împotriva COVID-19 şi a nivelului de depistare a cazurilor, a avertizat şeful OMS. Tedros Adhanom Ghebreyesus spune că acesta este un teren propice pentru răspândirea variantelor coronaviruslui.

„Sfârşitul pandemiei nu este o chestiune de şansă, este o chestiune de alegere”, a spus directorul OMS în cadrul unei conferinţe de presă.

„La nivel mondial, avem un cocktail toxic de slabă acoperire vaccinală şi depistare foarte slabă, o reţetă perfectă pentru ca variantele să se reproducă şi să se amplifice”, a avertizat el.

Integral pe Digi24Comentarii

M.B. Astia trebuiau stârpiti de mici sau avortati, dar nici acum nu e târziu, cu conditia "acoperirii" lor "vaccinale" totale (cu pamânt, n.m.) în timp util. Cu respect, MediaBou' lu' Digi'n-kur24din24

1 decembrie 2021 22:48

Paulus: bine, dar daca l-am captura si "imuniza" pe jegosu' tuciuriu din poza, atunci n-ar mai trebui să aruncăm banii de pomană pe bustăre si am reusi sa si echilibram Bugetul în urma încasării recompensei pe scalp, nu?! Cu respect, Paulus

1 decembrie 2021 22:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.