Trei persoane, între care un jucător al echipei de rugby Știința Baia Mare, care au sosit marți în România, cu aeronava trimisă de autorități pentru repatrierea românilor blocați acolo după suspendarea zborurilor de către UE din cauza tulpinii Omicron, au fost confirmate miercuri cu COVID. Probele urmează să fie trimise la secvențiere la Institutul Cantacuzino, a anunțat Ministerul Sănătății, miercuri seară.

Proba RT-PCR a sportivului a fost recoltată marţi seară, la Aeroportul Internaţional Maramureş, iar rezultatul e pozitiv la COVID, a anunțat miercuri Ministerul Sănătății. Jucătorul este internat în spital și este ţinut sub observaţie.

„Ministerul Sănătății informează că cei 29 de sportivi repatriați din Africa de Sud, care au sosit la Baia Mare, au fost testați și li s-au asigurat condițiile pentru carantinare, conform metodologiei stabilite de către INSP. Unul dintre sportivi a fost depistat pozitiv și se află în izolare, sub observație medicală, fiind asimptomatic”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Integral pe LibertateaComentarii

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist Eu o iau ín cur toatà ziua. Fàrà protectie. Și nn-am nici pă dracu! Doar SIDA și hepatita C..

2 decembrie 2021 8:53

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist Eu o iau ín cur toatà ziua. Fàrà protectie. Și nn-am nici pă dracu! Doar SIDA și hepatita C..

2 decembrie 2021 8:52

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Vom avea un nou val cu sute de morti zilnic, sistem sanitar in pragul colapsului. Ii vom fute-n cur pe romani cu teorii ale conspiratiei, vom slabi increderea in statul roman. Functioneaza de fiecare data la handicapatul popor roman.

2 decembrie 2021 7:08

Gaozar bolsevic care doreste moartea romanilor 22:19

1 decembrie 2021 22:22

Denisa Dudescu: MAMA A EVADAT DIN "carantina" - NU ÎNCERCATI S-O CAPTURATI, E INFECTA (pute), INFECTATA & PERICULOASA (musca si zgârie, n.m.) - AJJUUTTTOOOOOORR!

1 decembrie 2021 22:22

Denisa Dudescu: să stiti că eu am ajuns s-o suspectaz si pe mama ca e O'Macroană infectată ceea ce m-a determinat s-o bag în carantiă (în pofida înjuraturilor si a bastoanelor în cap pe care le-am încasat, n.m.), urmând s-o eutanasiez (să-i tai beregata, n.m.) dacă iese pozitiva la test, când se mai linisteste.

1 decembrie 2021 22:19

UNFORGIVEN Era de asteptat. Si mai vin cei din Maroc. La plecare nu au facut teste ? PS,: Sa speram ca e tulpina cea veche, dar tinând cont de unde vin....

1 decembrie 2021 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.